weather
30°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AÇIK
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Galeriler Kocaeli Haber Kocaelispor -Göztepe Maçı Sonrası

Kocaelispor -Göztepe Maçı Sonrası

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında dramatik bir maçta Göztepe'yi 3-2 mağlup ederek kritik bir galibiyet aldı. Maçın son dakikalarında yaşanan heyecan dolu anlar, her iki takımın teknik direktörleri tarafından da vurgulandı. İşte detaylar...

Kocaelispor -Göztepe Maçı Sonrası 1
/ 8

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında Göztepe'yi 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından duygularını paylaştı. Gürsel, "Böyle bir galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Tüm paydaşların bu 3 puana ihtiyacı vardı. Böyle olacağını biz de tahmin edemezdik. 2-0’dan geri dönmek de çok güzel duyguymuş. Bizi çok memnun etti," dedi. Maçın ilk yarısında sahada iyi durduklarını ancak oyunsal anlamda istediklerini iyi yapamadıklarını belirtti. İkinci yarıda yapılan diziliş ve oyuncu değişiklikleriyle pozisyon bulduklarını ve oyunu ofansif tarafında oynamaya başladıklarını ifade etti.

Gürsel: "İlk Kıvılcımı Yakaladık"

Gürsel, takımın çıkış yapma sinyali verdiğini ve futbolun bir az sonuç oyunu olduğunu vurguladı. "Futbol, özgüven, coşku ve enerji olayı. Geldiğimizden beri bunu yakalayamamıştık. Tempo artışı vardı zaten. Çocuklar çok istediler. Coşku ve keyif aldılar. Değişikliklerimiz de tuttu," diye konuştu. Gürsel, her maçı ayrı değerlendireceklerini ve gerçekçi hedeflerinin play-off’a kalmak olduğunu belirtti.

Stoilov: "Oyun Aklımızı Kaybettik"

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, maçın son dakikalarında duygusal bir oyun sergilediklerini ve bu nedenle oyun akıllarını kaybettiklerini söyledi. "Bugün çok iyi oyun vardı. Özellikle bizim takım gerçekten çok iyi oynadı. İstediğimiz futbolu sahaya yansıttık," dedi Stoilov. Maçın son dakikalarında yaşanan duygusal anların, defansif organizasyonun kaybedilmesine yol açtığını belirtti.

Stoilov'un Özel Maç Yorumu

Stoilov, kariyerinde böyle özel bir maçı hatırlamadığını ifade etti. "Futbolda bazen son dakikalarda kaybedersiniz. Sadece son dakikalarda duygusallaştık. İstemediğimiz gollere sebep oldu," dedi. Ayrıca, maç atmosferinin çok iyi olduğunu ve her zaman taraftarın stada gelmesinin güzel olduğunu belirtti. Her maçta dolu stadyuma oynamanın önemine değindi ve taraftarı sahaya çekmek için çalıştıklarını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şener Söğüt İtiraz Tartışmalarına Son Noktayı Koydu; "Yenilen Pehlivan Güreşe Doymaz"

Şener Söğüt İtiraz Tartışmalarına Son Noktayı Koydu; "Yenilen Pehlivan Güreşe Doymaz"