weather
8°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
HAFİF YAĞMUR
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Galeriler Ekonomi Tezgahlar Hamsiyle Dolup Taşıyor

Tezgahlar Hamsiyle Dolup Taşıyor

Karadeniz'den Gelen Lezzet: Yağlı Hamsi Sezonu Başladı!

Tezgahlar Hamsiyle Dolup Taşıyor 1
/ 8

Karadeniz sularında avlanma sezonunun start alması, tezgahları yağlı hamsiyle doldurdu. Soğuyan havalarla beraber hamsi, en lezzetli dönemini yaşıyor. Şu sıralar tezgahlarda hamsinin kilosu 70 lira, mezgit 100, lüfer 180, palamut 150, levrek 130, çupra 120 ve torik ise 450 liradan satışa sunuluyor.

Düzceli deneyimli balıkçı Hülya Kılıç, "Hamsi bu sene erken yağlandı ve şaşırtıcı derecede lezzetli. Hamsi bolluğu yaşanırken, geçen seneye kıyasla palamut biraz daha az. Ancak diğer tüm balık çeşitlerimiz mevcut ve hepsi tüketilmeye hazır" ifadelerini kullandı.

Sağlıklı Protein Kaynağı: Balık

Hülya Kılıç, soğuyan hava ile birlikte artan balık tüketimi hakkında, "Birçok kişi yaz aylarında balık tüketmeyi tercih etmez, ancak bu yanılgıdan kaçınılmalı. Balık, dört mevsim tüketilebilir ve et ürünleri arasında en sağlıklı seçeneklerden biridir" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Düzce Konut Satışlarında Durgunluk Yaşıyor!

Düzce Konut Satışlarında Durgunluk Yaşıyor!