weather
27°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
KAPALI
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Galeriler Asayiş Kocaeli Haber; Kocaeli'nin Arşivi İçin Fotoğraf Plartformu!

Kocaeli Haber; Kocaeli'nin Arşivi İçin Fotoğraf Plartformu!

Kocaeli Haber; Kocaeli'nin Arşivi İçin Fotoğraf Plartformu!  1
/ 3

KBB'ye ait şehrimizin fotoğraf arşivini oluşturacak "Aşkımız Kocaeli" mobil uygulaması, en iyi fotoğrafçıları ödüllendirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'nin "Kocaeli'nin en güzel fotoğraflarını çekeceğim" diyenler için başlattığı uygulama fotoğrafçıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Temmuz ayındaki lansmanından bu yana her ay dijital fotoğraf platformu sevdamizikocaeli.com'da en çok puan kazanan 5 kişiye ödül veriliyor. Aşkımız Kocaeli uygulamamız herkese açık, özel bir etkileşim ve fotoğraf platformu haline geldi.

Fotoğrafçılar kendi şehir, doğa, turizm, sanat, kültür, tarih ve yaşama dair fotoğraflarını paylaşarak kamuoyunun beğenisine sunuyor. Temmuz ayında fotoğraf tutkunlarına yönelik olarak hayata geçirilen Love Kocaeli platformumuz ilk günden bu yana 1 milyon 487 bin 345 ziyaret aldı. Temmuz ayından bu yana platforma üye olan fotoğraf tutkunlarının yüklediği 5.506 fotoğraftan en çok beğeni alan ve en iyi reyting alan 5 fotoğraf ödüllerini aldı. Eylül ayında zorlu bir rekabetin ardından ilk 5'e giren Burak Fatih Arslan 52.635 puanla birinci, Salih Bozkaya 52.352 puanla ikinci, Mert Uçar 51.114 puanla üçüncü, Efkan Yücel 8 bin 58 puanla dördüncü, İlayda ise 1. oldu. Bezir 5 bin 262 puanla beşinci sırada yer aldı.

''YARIŞMADA 2. OLDUM, ÇOK MUTLUYUM''

Üyelerden Salih Bozkaya ise şunları söyledi: "İkinci oldum, mutluyum. Dijital fotoğraf platformu Sevdamizkocaeli.com'u arkadaşım sayesinde keşfettim. Çektiğim ve beğendiğim fotoğrafları hemen gönderdim. Harika bir uygulama, emeği geçenleri tebrik ediyorum. Fotoğrafçıları seven herkesin katılımını tavsiye ediyorum. Bu fırsattan yararlanıyorum. "Bu hizmeti sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" dedi.

''FOTOĞRAF ÇEKMEYİ ÇOK SEVİYORUM''
Eylül ayında iyi bir puan alarak hediyesini beşinci sırada alan İlayda Bezir, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Instagram hesabında Aşkımız Kocaeli platformunu gördüm. Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, fotoğrafları yayınlamak çok güzel "Bir yerde çekiyorum ve beğeniyorum, bu mahallede çok güzel fotoğraflar ve güzel yerler var" keşfettim, yaşadığım şehrin en güzel fotoğraflarını görüyorum. Katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli Haber; Kocaeli'de PKK Operasyonu! HDP İl Başkanı Gözaltına Alındı...

Kocaeli Haber; Kocaeli'de PKK Operasyonu! HDP İl Başkanı Gözaltına Alındı...