Özel bir yapım şirketi 22-24 Eylül tarihleri arasında Bolu'da “Oyunculuk ve Film Kampı” düzenlendi. Kampta geleceğin oyunculuk adayları doğayla iç içe bir ortamda eğitim almaya başladı.
Altan Erkekli, bilgi ve tecrübelerinin bir kısmını da gelecek nesillere aktarmanın kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Bugüne kadar öğrendiklerimin bir kısmını da olsa insanlara aktarabilirsem mutlu olacağımı düşünerek Bolu'ya geldim. Gençlerin profesyonel olarak sanata, oyunculuğa ve tiyatroya yönelmelerini çok istiyorum. Sanatlarını doğru aktarabilecekleri daha fazla yer ve eğitim kursları olmalı. Yerel yönetimlerin park yapma, su kontrolü gibi görev ve yükümlülükleri varsa", Kültür merkezlerinin sayısının arttırılması gerekiyor. Kültür merkezleri lüks değil zorunluluktur. Bu durumu göz önünde bulundurarak yerel yönetimlerin gençlere kendi sanatlarını ve kimliklerini yaratabilecekleri ortamlar sağlaması gerekmektedir. “Onları tüm kalbimle seviyorum” Özel kuruluşların gençlerimizin eylemlerine destek vermelerini, sponsor olmalarını, sanatsal eylemlerin büyümesine katkı sağlamalarını ve onları motive etmelerini istiyorum” dedi.
Ailelerin şikâyetçi olduğu sorunlardan birine değinen Altan Erkekli, şöyle konuştu: "Aileler telefonun sürekli ellerinde olmasından şikayetçi. Çocuklar bilgisayar başından kalkmıyor. Neden yapıyorlar? Neden yapmıyorlar. Biz de bu durumdan şikayetçiyiz." kendilerini ifade edebilecekleri alanlara sahipler.'' Avlulardan gençlere kadar kendilerini yaratabilecekleri kültür merkezleri yok. "Çocukların büyüdükçe fiziksel yapılarını da koruyacağız. Eğildiklerinde kamburlaşırlar. Göz hastalıkları gökyüzüne bakınca başlar. Bu nedenle çocuklarımızın güçlü bir zihin geliştirebilmeleri için gelişebilecekleri alanlara ihtiyaçları var. Sağlıklı bir vücut." dedi.