weather
30°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AÇIK
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Asayiş Behzat Ç. Dizisinin Unutulmaz İsmi Erdal Beşikçioğlu CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Olacak mı?

Behzat Ç. Dizisinin Unutulmaz İsmi Erdal Beşikçioğlu CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Olacak mı?

Behzat Ç. Dizisinin Unutulmaz İsmi Erdal Beşikçioğlu CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Olacak mı?
Okunma Süresi: 2 dk

Bu gün dolaşan dedikodulara göre Behzat Ç. karakterini canlandıran başarılı tiyatro ve sinema oyuncusu Erdal Beşikçioğlu CHP'den Etimesgut belediye başkan adayı olacak. Bu haberi duyan herkes Erdal Beşikçioğlu kimdir diye arama motorlarında arama yapmaya başladı. Biz de sizin için araştırdık.

Erdal Beşikçioğlu, Türk tiyatrosu ve sinemasının tanınmış bir ismi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adına Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı için öne çıkan adaylardan biri olarak gösteriliyor. Bu gelişme, siyasi çevrelerde büyük ilgi ve beklenti yaratmış durumda.

10 Ocak 2024 itibarıyla, CHP'nin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplanarak çeşitli konuları ele aldı. Bu toplantılarda, özellikle Adana, Mersin ve Aydın gibi birçok seçim bölgesi için adayların açıklanması bekleniyor. Bu tartışmaların arasında, Beşikçioğlu'nun Etimesgut Belediye Başkanlığı için olası adaylığı dikkat çekiyor.

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?


Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970'te Türkiye'nin başkenti Ankara'da doğdu. Babası Karadeniz bölgesinden, annesi ise Kosova kökenli bir aileden gelmektedir. Eğitim hayatına İzmir'de başlayan Beşikçioğlu, özel bir kolejin ardından İzmir'deki bir liseden mezun oldu. Tutkulu ve yetenekli bir öğrenci olarak, 1989'da Hacettepe Üniversitesi'nde prestijli bir konservatuvar programına katıldı. Burada, İngiliz tiyatro yönetmeni William Gaskill'in rehberliğinde yaratıcı drama alanında çalışmalar yaptı. 1993'te konservatuvardan mezun olan Beşikçioğlu, hemen ardından ulusal bir tiyatro kuruluşunda oyuncu olarak kariyerine başladı. 1990'ların ortalarında, Güneydoğu Anadolu'da bir tiyatroda yönetici olarak görev aldı. Sanatçının Bergen filmindeki performansı ve Behzat Ç. dizisindeki başarısı dilden dile dolaşıyor. Canlandırdığı tüm karakterleri adeta yaşayarak yansıtmayı başaran usta oyunculardan biri olan Beşikçioğlu, eğer belediye başkan adayı olursa siyaset daha da renklenecek. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ekvador Devlet Başkanı Daniel Noboa olağanüstü Hal ilan Etti

Ekvador Devlet Başkanı Daniel Noboa olağanüstü Hal ilan Etti