Merkezefendi, Türkiye'nin Off-Road Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapacak!

Merkezefendi Belediyesi, Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Ayak Yarışları'na 21-22 Eylül tarihlerinde ev sahipliği yapacak. Bu heyecan verici yarışlar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ın da katılımıyla gerçekleşecek.

Merkezefendi Belediyesi Off-Road Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapacak

Merkezefendi Belediyesi, Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 4. Ayak Yarışları'na 21-22 Eylül tarihlerinde ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yarışseverleri bu heyecan dolu etkinliğe davet etti.

Off-Road Rüzgarı Merkezefendi'nde Esti

Her yıl geleneksel hale gelen Off-Road yarışları bu yıl da Merkezefendi'de gerçekleşecek. 19 Eylül Perşembe günü saat 19.00'da Merkezefendi Belediyesi önünde düzenlenecek kortej ile başlayacak etkinlik, 21 Eylül Cumartesi günü Denizli'de start alacak. Yarışlar, zorlu parkurlarda özel dizayn edilmiş araçların mücadelesine sahne olacak.

Merkezefendi'de Adrenalin Dolu Anlar

Off-Road Şampiyonası öncesinde yapılan basın lansmanında konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yarışların ilçede geleneksel hale geldiğini vurgulayarak, sporun önemine dikkat çekti. Doğan, Off-Road yarışlarının Merkezefendi ve Denizli'nin tanıtımına katkı sağladığını belirtti.

Off-Road ve Basketbol Merkezefendi'de Ayrı Bir Yer Edindi

Şeniz Doğan, Off-Road ve basketbolun Merkezefendi için ayrı bir öneme sahip olduğunu dile getirerek, yarışseverleri 22 Eylül Pazar günü Göveçlik yolu üzerindeki pistte düzenlenecek etkinliğe davet etti. Ailelerin keyifli vakit geçireceği yarışta, heyecan dolu anlar yaşanacak.

merkezefendi-turkiye-off-road-sampiyonasina-ev-sahipligi-yapacak merkezefendi-turkiye-off-road-sampiyonasina-ev-sahipligi-yapacak merkezefendi-turkiye-off-road-sampiyonasina-ev-sahipligi-yapacak merkezefendi-turkiye-off-road-sampiyonasina-ev-sahipligi-yapacak merkezefendi-turkiye-off-road-sampiyonasina-ev-sahipligi-yapacak merkezefendi-turkiye-off-road-sampiyonasina-ev-sahipligi-yapacak merkezefendi-turkiye-off-road-sampiyonasina-ev-sahipligi-yapacak merkezefendi-turkiye-off-road-sampiyonasina-ev-sahipligi-yapacak merkezefendi-turkiye-off-road-sampiyonasina-ev-sahipligi-yapacak

İLGİLİ HABERLER