Kocaeli'de Hafif Ticari Araç Su Kanalına Uçtu

Kocaeli, Kartepe'de kontrolünü kaybeden hafif ticari aracın su kanalına düşmesi sonucu meydana gelen kazada sürücü yaralandı, araçta bulunan iki yolcu ise kazayı yara almadan atlattı.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, bir hafif ticari aracın su kanalına düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü yaralandı. Rahmiye Mahallesi, Çeltikdüzü Sokak'ta gerçekleşen kaza, sürücü F.S.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşandı. Söz konusu araç, kontrolünü kaybederek yoldan çıkıp yan yatarak su kanalına düştü.

Kazada yaralanan sürücü F.S., 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Araçta bulunan diğer iki yolcu S.T. ve E.T. ise olayı yara almadan atlattı. Ekipler, araçtaki malzemeleri güvenli bir şekilde çıkardıktan sonra, aracın su kanalından çıkarılması için çalışmalara başladı. Bu kaza, bölgedeki trafik güvenliği konusunda yeniden dikkatleri çekerken, yetkililer kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İLGİLİ HABERLER