CHP’li Eski İl Başkan Adayı Çiftçi, Son Yolculuğuna Uğurlandı...

Makine Mühendisi Uğraş Gürdal Çiftçi'nin ani vefatı, Kocaeli topluluğunu derinden sarstı. CHP Kocaeli İl Başkan Adayı olarak tanınan Çiftçi, kariyeri ve kişisel yaşamıyla hafızalarda yer etmiştir... İşte detaylar

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Arızlı Mahallesi'nde yaşayan Makine Mühendisi Uğraş Gürdal Çiftçi, 49 yaşında kendi evinde hayatına son vermiş olarak bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çiftçi'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Çiftçi'nin cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi işlemleri için morga gönderildi...

Son Yolculuk

Çiftçi için düzenlenen cenaze töreni, İzmit Fevziye Camii'nde gerçekleştirildi. Törene, CHP Kocaeli Milletvekilleri, İl Başkanı, eski milletvekilleri, yerel yöneticiler, Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı, meslektaşları ve yakınları katıldı. Cenaze namazının ardından Çiftçi'nin naaşı, Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SİYASİ KARİYER

Çiftçi, 30 Eylül 2023'te gerçekleştirilen CHP Kocaeli İl Başkanlığı seçimlerine aday olmuş fakat başkanlık yarışını kazanamamıştı. Siyasi çevrelerde tanınan Çiftçi, aktif bir politik yaşam sürdürmekteydi.

Evli ve iki çocuk babası olan Çiftçi'nin özel yaşamı, çalışkanlığı ve mesleğine olan bağlılığıyla biliniyordu. Çiftçi'nin ani kaybı, hem ailesi hem de tanıdıkları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.