Xiaomi 13T Tanıtılmadan Türkiye'de Satışta!

Henüz tanıtılmayan Xiaomi 13T modeli Türkiye'de satışa sunuldu.

Akıllı telefon piyasasına yeni yön vermesi beklenen  Xiaomi 13T modeli 26 Eylül'de Xiaomi tarafından Çin'de gerçekleştirilecek etkinlikte tanıtılacak. Yeni modeller piyasaya sürmeye devam eden Xiaomi'nin yeni modelinin fiyatı merak konusu olurken cihazın Türkiye'de 25 bin lirayı aşan fiyatla satışa çıkması dikkat çekti.

Xiaomi 13T ve Xiaomi 13T Pro olarak bazı satıcıların ilanlar açtığı ve cihazın satışı için özellik bilgisi paylaşmaya başladığı gözlemlendi. Henüz Xiaomi tarafından özellikleri ve fiyatı açıklanmayan akıllı telefonun ilanlara konması ve belirli bir fiyattan satışa sunulması bazı kullanıcıların tepkisini çekti.

En Güçlü Model Olacak

Xiaomi tarafından tanıtılacak olan yeni T serisi modellerin amiral gemisi olan diğer markaların cihazlarına göre daha ucuz fiyatlı ve en yüksek özelliklere sahip olan seri olduğu bilinen bir gerçek.

Şirketin fiyatlandırma ve özellik konusunda diğer çok sayıda markaya göre daha ucuz fiyata daha iyi özellikler sunan T serisi modellerine eklenecek olan son Xiaomi 13T ve Xiaomi 13T Pro modelinin özelliklerinin ne olacağı ve dolar kuru üzerinden nasıl fiyatlandırmayla satışa sunulacağı ise 26 Eylül'de yapılacak etkinlikle netliğe kavuşacak.

İLGİLİ HABERLER