Xbox'un Yeni Modelleri Bu Tarihe Kadar Çıkmayacak

Microsoft'un yeni nesil oyun konsollarının ne zaman tanıtılacağı merakla beklenirken, üzücü haberler ortaya atıldı.

Sony ve Microsoft tarafından kontrol edilen oyun konsolu piyasasında iki azılı rakibin birbirlerinden daha güçlü olmak için hızlı çalıştıkları biliniyor. Her yeni oyun konsolu tanıtımında hangi markanın oyun konsolunun daha iyi olduğu tartışmaları gündeme geliyor ve oyuncular arasında büyük ve sonu gelmeyecek bir tartışma yaşanıyor.

Ancak görünüşe göre yakın zamanda bir oyun konsolu tanıtılmayacak. Microsoft'un tanıtması beklenen yeni Xbox oyun konsollarının ne zaman tanıtılacağına dair son günlerde ABD basınında ortaya atılan sızıntılara göre Microsoft 2028 yılına kadar yeni bir oyun konsolu tanıtmayacak.

Xbox Tanıtımı İçin En Erken Tarih 2028 Mi?

Xbox tanıtımı için Microsoft'un ne zaman tanıtım yapacağını önceden tahmin edebilmek mümkün olmasa da, son raporlar doğrultusunda sızıntı kaynaklarına göre 2028 yılından önce bir tanıtım beklememek gerek.

2028 yılında veya gelecek yıllarda yeni Xbox modellerinin tanıtılabileceğini iddia eden sızıntı kaynakları, Microsoft'un yeni oyun konsolunu eksiksiz olarak tanıtmak istediğini ve rakibi Sony'nin pazar payını düşürebilmek için oyunculara en iyisini sunmayı hedeflediğini iddia ediyorlar.

İLGİLİ HABERLER