Turkcell’den Bayramda 30 Milyon GB İnternet Hediye Kampanyası

Turkcell, Kurban Bayramı’na özel Salla Kazan kampanyası ile müşterilerine büyük bir hediye sunuyor. 16-19 Haziran tarihleri arasında Turkcell müşterileri, Salla Kazan uygulaması üzerinden toplamda 30 milyon GB internet kazanma şansı yakalayacak.


Turkcell, Kurban Bayramı’na özel Salla Kazan kampanyası ile müşterilerine büyük bir hediye sunuyor. 16-19 Haziran tarihleri arasında Turkcell müşterileri, Salla Kazan uygulaması üzerinden toplamda 30 milyon GB internet kazanma şansı yakalayacak

Salla Kazan Kampanya Detayları


Turkcell, 30. yılına özel düzenlediği bu kampanya ile özellikle bayramda sevdiklerinin yanında olamayan müşterilerini mutlu etmeyi hedefliyor. Kampanya süresince Turkcell uygulamasına giriş yapan kullanıcılar, Salla Kazan ile ek internet paketleri kazanabilecek. Hem App Store hem de Google Play’den indirilebilen Turkcell uygulaması sayesinde müşteriler, bayram boyunca internetin keyfini çıkaracak.

Salla Kazan Kampanyasına Nasıl Katılabilirsiniz?


Turkcell Uygulamasını İndirin: App Store veya Google Play üzerinden Turkcell uygulamasını indirerek giriş yapın.
Salla Kazan’a Girin: Uygulama içindeki Salla Kazan bölümüne girin.
Kampanyaya Katılın: 16-19 Haziran tarihleri arasında kampanyaya katılarak ek Salla Kazan hakkınızı kullanın ve internet paketinizi kazanın.
Turkcell, bayramda sevdiklerinin yanında olamayan müşterilerine bu büyük hediye ile moral veriyor. Kampanyaya katılarak kazanılan internet paketleri ile kullanıcılar, hem tatilde hem de sevdiklerinden uzakta olsalar bile internetin tadını çıkarabilecek. Bu kampanya ile Turkcell, kullanıcılarına bayramda büyük bir internet hediyesi sunuyor ve dijital dünyada avantajlı bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Kurban Bayramı boyunca Turkcell’in ayrıcalıklarla dolu dünyasında siz de yerinizi alın!

İLGİLİ HABERLER