Samsung Galaxy S24 FE Renk Seçenekleri Belli Oldu

Samsung’un merakla beklenen yeni modeli Galaxy S24 FE’nin renk seçenekleri lansmandan önce sızdırıldı...❕❕❕


Samsung’un merakla beklenen yeni modeli Galaxy S24 FE’nin renk seçenekleri lansmandan önce sızdırıldı. Bu modelin, dört farklı renkte piyasaya sürüleceği belirtiliyor: Açık Yeşil, Gri, Açık Mavi ve Sarı. Sızdırılan bilgiler, telefonun bu yılın başlarında tanıtılan Galaxy S24’ün daha uygun fiyatlı bir alternatifi olarak tüketicilere sunulacağını gösteriyor.

Galaxy S24 FE’nin Özellikleri

Galaxy S24 FE, güçlü donanım özellikleri ile dikkat çekiyor. Cihazın belirli pazarlarda Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle donatılacağı ve gelişmiş kamera özellikleri sunacağı sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra, geniş ekranı ve yüksek batarya kapasitesi ile de kullanıcıların beğenisini kazanması bekleniyor.

Lansman ve Diğer Detaylar

Samsung, yeni modelinin lansmanını önümüzdeki günlerde Paris’te düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde yapacak. Bu etkinlikte sadece Galaxy S24 FE değil, aynı zamanda yeni katlanabilir telefonlar ve giyilebilir teknolojiler de tanıtılacak. Etkinlikteki tanıtımlar, teknoloji dünyasında büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor.

Samsung Galaxy S24 FE'nin Renk Seçenekleri

Renk Seçenekleri
Açık Yeşil
Gri
Açık Mavi
Sarı

İLGİLİ HABERLER