iPhone 15 Pro Max'in 8 GB Ram'e Sahip Olacağı Ortaya Çıktı

Apple'ın bugün tanıtacağı iPhone 15 Pro Max modeli hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Akıllı telefon dünyasında yeni bir dönemin kapılarını açması beklenen  iPhone 15 Pro Max modelinin tanıtımına az bir zaman kaldı. Bugün akşam saatlerinde tanıtım etkinliğinde ortaya çıkması beklenen yeni iPhone 15 serisinin nasıl özelliklere sahip olacağı ve ne kadar fiyatla satılacağı konusunda tüm detaylar ortaya çıkacak.

Akıllı saat ve akıllı telefon tanıtımı konusunda bugün yapılacak olan tanıtım hakkında Apple tarafından herhangi bir ön duyuru yapılmazken, iPhone 15 serisinin özellikleri de netleşmek üzere.

8 GB Ram ve 1 TB Depolama

iPhone 15 Pro Max modeli hakkında son iddia ise cihazın 8 GB  RAM ve 1 TB depolama alanıyla tanıtılacağı yönünde. Apple'ın RAM konusunda daha bonkör davranacağı cihazın bu sayede çok daha fazla hızlı çalışması ve oyun işlem performansının büyük ölçüde artması  bekleniyor.

Henüz bugün akşam saatlerinde tanıtılacak olan iPhone 15 serisinin özellikleri bilinmezken, Apple'ın cihazın RAM kapasitesi konusunda daha önceki tanıtımlarda olduğu gibi açıklama yapmayacağı ve sadece teknik özellikler konusunda yapılacak incelemelerde bu özelliklerin tespit edileceği öngörülmekte.

İLGİLİ HABERLER