iOS 17 Sonrası Bazı Kullanıcılar Şikayetçi

Apple'ın yeni yayınladığı iOS 17 güncellemesi bazı kullanıcıları memnun etmedi.

Apple geçtiğimiz gün akşam yayınladığı yeni  iOS 17 güncellemesi ile beraber daha yeni özellik ve daha yeni bir arayüz sunmaya başlarken bazı kullanıcılardan tepki çekti. iPhone XR ve iPhone XS model telefon kullanan ve iOS 17 güncellemesini telefonlarına yükleyen bazı kullanıcılar sosyal medya hesaplarından güncelleme sonrasında cihazlarında takılma ve kasma yaşandığını ve güncellemenin ardından bataryalarının çok daha hızlı azaldığını belirten paylaşımlar yaptı.

iPhone XR ve iPhone XS model kullandığını belirten ve iOS 17 güncellemesini indiren çok sayıda kullanıcı, cihazlarının yeni güncelleme sonrasında çok sık takıldığından şikayet ederken, bazı kullanıcılar ise batarya konusunun en büyük problem olduğunu paylaştı.

Memnun Olanların Sayısı Daha Fazla

iOS 17 güncellemesini yüklediğini belirten çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ise cihazlarında kasma ve takılma gibi herhangi bir şikayetleri olmadığını, batarya konusunda da önceki sürümlere göre daha iyi sonuç aldıklarını belirtti.

iOS 17 güncellemesini alan iPhone XR ve iPhone XS modellerinin bundan sonraki iOS 17 güncellemelerini alması ancak iOS 18 güncellemesini alamayacağı tahmin edilmekte.

İLGİLİ HABERLER