Honor CEO’su: Apple Yine Rekor Satış Yapacak

Apple'ın iPhone 15 modelleri hakkında açıklama yapan Honor CEO'su, şirketi hem eleştirdi hem övdü.

Akıllı telefon sektöründe en tanınmış marka haline gelen ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın yeni iPhone 15 serisi hakkında diğer şirketlerin üst düzey yöneticilerinden birbirini takip eden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Apple'ın geçtiğimiz günlerde ABD'de iPhone 15 modellerini satışa sunmasının ardından rekor satış yapması ve stokların tükenmesi gündem olmuştu.

Bugün yeni açıklamalarda bulunan ve Apple'a yönelik hem eleştiri hem de övgülerde bulunan Honor CEO’su George Zhao, Apple'ın iPhone 15 serisinde çok fazla yenilik yapmadığını ve kameraya odaklandığını belirterek, kamera ve tasarım ile ön plana çıkmaya çalıştığını belirtti.

Satış Rekorları Kıracak

Apple'ın kamera ve tasarım dışında fazla bir yenilik getirmediğini belirten Honor CEO’su George Zhao, "Kullanıcılara sunacakları özellikler konusunda kamera ve tasarım en dikkat çekenleri. Bizim müşterilerimiz ile Apple müşterileri arasında farklılıklar var ve yaptıkları USB-C düzenlemesi bizi etkilemeyecek" dedi.

Apple'ın yine rekor satış gerçekleştireceğini ve satışlarının çok yüksek olacağını belirten Zhao, "Apple'ın yeni modelleri yeni özellik bakımından çok fazla bir şey sunmasa bile rekor satış yapacak ve şirket beklediği satış rakamlarına ulaşacak" dedi.

İLGİLİ HABERLER