Galaxy S23 FE Fiyatı Beklenenden Daha Ucuz Olabilir

Samsung, kısa süre sonra tanıtılması beklenen yeni modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Güney Kore merkezli telefon üreticisi Samsung, amiral gemisi serisi olan Galaxy S23 serisine ucuz fiyatlı bir model daha eklemek üzere. Galaxy S23 serisine eklenecek olan yeni modelde bazı özellik kısıtlamalarına gidecek ve daha düşük donanımla daha uygun fiyata bu seride bir cihaz sunacak olan Samsung, net bir tarih vermiyor.

Galaxy S23 FE fiyatı merak konusu olurken, güvenilir bazı kaynaklar cihazın ABD'de 599 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacağını açıkladı. Bazı kaynaklara göre, ABD'de 599 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan cihazın Avrupa ülkelerinde daha uygun fiyatla veya aynı fiyatla satışa sunulması mümkün.

Kamera Ve Batarya Beklentileri Karşılayacak

50 mp ana kameraya sahip olması beklenen ve 3 arka kamera ile tanıtılacağı iddia edilen Galaxy S23 FE modelinde batarya tarafında ise yine kullanıcıların beklentisini karşılayacak 4.500 mAh bir batarya yer alacak.

Yeni modelin tanıtımı ve satışa sunulacağı tarih netleşmezken, Türkiye'de de Galaxy S23 serisinin diğer modellerine göre orta segment cihaz kategorisinde yer alacak FE modelinin daha uygun fiyatla satılacağı öngörülmekte.

İLGİLİ HABERLER