Football Manager 2024 Yayında...

Tüm gençlerin çok sevdiği bilgisayar oyunu Football Manager 2024 oyunu steamda yayında. Satış için hazır ve 60 doları ödeyen oyuna sahip olabiliyor.

Football Manager 2024, dünyanın en prestijli futbol müsabakalarında rakiplerinizi domine edecek dünya sınıfı bir takım kurmanıza olanak tanıyan bir simülasyon, spor ve strateji oyunudur. Oyun, Sports Interactive tarafından geliştirilmiş ve SEGA tarafından yayımlanmıştır. Çıkış tarihi 6 Kasım 2023'tür.

Oyun Açıklaması

Football Manager 2024, serinin şimdiye kadar ki en tam sürümü olarak adımlarınızı gerçek bir futbol patronu gibi atmanıza ve kendi futbol hikayenizi yazmanıza olanak tanır. İster alttan başlayıp takımınızı kurmayı, ister hemen zafer peşinde koşmayı tercih edin, mükemmel meydan okuma sizi bekliyor. Yeni Meiji Yasuda Sigorta Ltd. J. Ligi lisansı ile ilk defa J1 Ligi, J2 Ligi, J3 Ligi'ni kilidini açarak Japonya'da yeni ufuklara yelken açma fırsatı sunuyor.

Oyun Fiyatı

Oyunun fiyatı $59.99 olarak belirlenmiştir.

Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:

BileşenGereksinim
İşletim SistemiWindows 10/11 güncellemeleri ile - 64 bit
İşlemciIntel Core 2 veya AMD Athlon 64 X2
Bellek4 GB RAM
GrafikIntel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT, AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 - 256MB VRAM ve DirectX® 11 gerektirir
DirectXSürüm 11
Depolama7 GB kullanılabilir alan
Ek NotlarGörüntü: 1024x768. Performans, daha yüksek son sistemlerle ölçeklenir.

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

Minimum gereksinimlerin üzerinde bir sistem önerilmemektedir, ancak genellikle önerilen sistem gereksinimleri, oyunun daha yüksek ayarlarda ve daha iyi performansla çalışmasını sağlayacak donanımları içerir.

Oyun, futbol takımınızı yönetme ve stratejik kararlar alarak zirveye taşıma üzerine kurulu detaylı bir deneyim sunar. Gelişmiş transfer piyasası, taktiksel oyun planlaması ve maç günü dinamikleri ile gerçekçi bir futbol yönetim simülasyonu vaat ediyor.

İLGİLİ HABERLER