Apple Yeni iCloud+ Planlarının Ücretini Açıkladı, Dudak Uçuklatıyor!

Apple'ın iOS 17 güncellemesini yayınlamasının ardından yeni bulut planları kullanıma sunuldu.

Apple, dün akşam saatlerine doğru yayınladığı iOS 17 güncellemesi ile kullanıcılarına birçok yeni özellik ve gelişme sundu. Yeni sunulan özellikler dışında iCloud+ planlarında da yeni bir gelişme yaşandı. Kullanıcılara bugüne kadar en fazla  2 TB depolama planı sunan ABD'li şirket, bugün itibariyle 6 TB ve 12 TB depolama planı sunuyor.

Bugüne kadar en yüksek depolama planı olan 2 TB planını 129.99 TL fiyatla sunan Apple'ın yeni sunmaya başladığı 6 TB ve 12 TB depolama planları ise rekor ücretlerle kullanıcılara sunuluyor ve sadece belirli kullanıcı gruplarına yönelik planlar olduğu belirtiliyor.

899.99 TL'den Başlıyor

Yeni sunulan 6 TB planın fotoğrafçılar ve çok yüksek depolamaya ihtiyacı olan kullanıcılara yönelik olduğunu belirten Apple, bu planın herkes tarafından satın alınabileceğini ve 899.99 TL fiyatla alınmasının mümkün olduğunu paylaştı.

Yine en yüksek plan seviyesinde olan 12 TB depolama alanına sadece profesyonel kullanıcıların ihtiyacının olacağını belirten Apple, 12 TB iCloud+ planı için istediği ücret 1.799.99 TL olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER