Apple Vision Pro 5 Satışa Sunuldu: İşte Detaylar

Apple, yüksek fiyatlı karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro'yu daha fazla ülkeye taşıdı, böylece dünya genelindeki satış noktalarını 10'a çıkardı.

Apple'ın 3500 dolarlık Vision Pro karma gerçeklik gözlüğü, geçtiğimiz ay ABD dışında da satışa sunulacağı duyurulmuştu. Bugün itibarıyla Birleşik Krallık, Kanada, Fransa, Almanya ve Avustralya gibi önemli pazarlarda mağazalarda yerini aldı. Bu beş ülkede, cihazın 28 Haziran'dan beri ön siparişte olduğu bilgisi de veriliyor. Artık kullanıcılar, Apple mağazalarında göz atabilecek ve deneyimleyebilecekler.

Apple Vision Pro'nun satışa sunulduğu ülkeler arasında ABD'nin de bulunduğunu belirtmek gerek. Ancak Türkiye gibi diğer ülkeler için henüz bir lansman tarihi açıklanmış değil.

Karma gerçeklik gözlüğüne olan genel ilginin düştüğüne dair raporlar da var. Satışların %75 oranında düşmesi bekleniyor. Bu durum, ürünün pazardaki kabul oranı ve talep seviyesi açısından önemli bir gösterge olarak değerlendiriliyor.

Apple'ın Vision Pro karma gerçeklik gözlüğü, teknoloji meraklıları arasında heyecan uyandırmaya devam ediyor. Sizce bu gözlük, teknoloji dünyasında nasıl bir etki yaratacak? Görüşlerinizi bekliyoruz!

İLGİLİ HABERLER