Apple Beklenen Güncellemeyi Duyurdu: 6 TB ve 12 TB Eklendi

Apple, iCloud servisinde güncelleme yapıldığını ve kullanıcıların tercih edebileceği depolama seçeneklerinin artırıldığını açıkladı.

Dün akşam saatlerinde yeni akıllı telefonlar ve akıllı saatlerini tanıtan ABD merkezli Apple, uzun zamandır kullanıcıların merakla beklediği iCloud planlarında güncellemeye gitti. En yüksek depolama alanı planı olarak 2 TB'a kadar depolama seçeneği sunan Apple, bugünden itibaren henüz satışa açılmamış olsa da 6 TB ve 12 TB planlarının eklendiğini açıkladı.

iOS 17 güncellemesiyle birlikte satın alınabilir olmaya başlaması beklenen yeni iCloud planları sayesinde kullanıcılar dolan iCloud hesaplarından dosya silmek zorunda kalmayacak, iCloud hizmetini daha aktif kullanabilecek ve sürekli video ve büyük boyutlu dosya depolamak için kullanabilecek.

Yeni Planların Fiyatı Açıklanmadı

Apple tarafından yapılan iCloud güncellemesinin ardından yeni planlar eklendi ancak yeni 6 TB ve 12 TB depolama planlarının ne kadar fiyatla satılacağı konusunda açıklama yapılmadı.

Geçtiğimiz haftalarda iCloud+ planlarında %100'e yakın fiyat artışı gerçekleştiren Apple'ın 6 TB planının rakiplerine göre daha yüksek fiyatla satışa sunması bekleniyor. iCloud+ planları aylık olarak alınabiliyor ve her ay yenilenmezse depolama alanına yeni dosya eklenemiyor.

İLGİLİ HABERLER