Paraya para demeyecek! Kerem Aktürkoğlu'nun yeni maaşı dudak uçuklatıyor

Paraya para demeyecek! Kerem Aktürkoğlu'nun yeni maaşı dudak uçuklatıyor

Şoke Eden Maaş Teklifi! Kerem Aktürkoğlu'nun Gelirleri Üç Katına Çıkacak mı?

2024-25 Trendyol Süper Lig sezonu heyecanla başlıyor ve Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor! Hatayspor ile oynanacak açılış maçına odaklanan sarı-kırmızılı ekipte, Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği merak ediliyor. İddialara göre, Spartak Moskova milli futbolcuya dudak uçuklatan bir maaş teklifi sundu: 3 milyon euro! Şu anda Galatasaray'da 1 milyon euro kazanan Kerem Aktürkoğlu'nun bu teklife ciddi şekilde yaklaştığı konuşuluyor.

Spartak Moskova'nın Teklifi Şaşırtıyor

Kerem Aktürkoğlu, geçen sezon Galatasaray formasıyla 54 maçta 15 gol ve 8 asistlik etkileyici bir performans sergilemişti. Spartak Moskova'nın teklif ettiği 3 milyon euro, oyuncunun mevcut maaşının tam üç katı! Bu teklifin Kerem Aktürkoğlu üzerinde büyük bir etki yarattığı ve transferin yakın zamanda gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Sezon Başlıyor, Kerem'in Kararı Bekleniyor

Süper Lig'in açılış maçı öncesinde Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği büyük bir merak konusu. Galatasaray taraftarları, milli futbolcunun takımda kalıp kalmayacağını yakından takip ediyor. Spartak Moskova'nın cazip maaş teklifinin, Aktürkoğlu'nun kararını etkilemesi bekleniyor.

Şimdi gözler, Kerem Aktürkoğlu'nun nasıl bir karar vereceğinde!

İLGİLİ HABERLER