Kocaeli Olgunlar Futbol Turnuvası'nda Final Heyecanı Dorukta!

Kocaeli Olgunlar Futbol Turnuvası'nın büyük final gecesi heyecanla bekleniyor! 27 Mayıs'ta başlayan ve birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan turnuva, yarın akşam üç kategoride oynanacak final maçlarıyla zirveye ulaşacak.

Final Gecesi Detayları

Kocaeli Olgunlar Futbol Turnuvası, yarın akşam Doğukışla Spor Tesisleri'nde büyük bir final gecesiyle son bulacak. Saat 20.00'de başlayacak olan final maçlarında, heyecan dorukta olacak. Tecrübeli Olgunlar kategorisinde Yağmur Reklam ile HV Enerji, Olgunlar kategorisinde Met Mühendislik Kartepe Master ile Full Medya Bekirpaşa Master, Genç Olgunlar kategorisinde ise Zafer Balkaya Elektrik ile Carverspor karşı karşıya gelecek.

Turnuvanın Değerlendirmesi

Turnuvanın düzenleyicisi Tuncay Budakin,

"Bu sezonun en çekişmeli maçlarına sahne olan turnuvamızı yarın akşam oynanacak final maçlarıyla noktalıyoruz. Tüm takımlarımıza centilmence mücadeleleri için teşekkür ederim. Final maçlarında mücadele edecek takımlara başarılar diliyor, tüm sporseverleri bu heyecan dolu final gecesine bekliyoruz"

dedi.

Kocaeli Olgunlar Futbol Turnuvası'nın final gecesi, spor dolu anların yaşanacağı unutulmaz bir etkinlik olacak. Büyük finale tüm futbol severler davetli!

İLGİLİ HABERLER