Futbol Camiasını Yasa Boğan Ölüm! Ünlü Futbolcu Sahada Aniden Yere Yığıldı

Eski futbolcu Fabian Caballero, hayatını kaybetti. Caballero, arkadaşlarıyla futsal oynarken aniden yere yığıldı.

Bir döneme damga vuran isimlerden, Paraguaylı eski futbolcu Fabian Caballero, futbola doymadan hayata gözlerini yumdu. Arkadaşlarıyla futsal oynarken aniden yere yığılan 46 yaşındaki Caballero'nun vefatı, futbol camiasında derin bir üzüntü yarattı.

Arsenal'den Duygusal Mesaj

Caballero'nun bir dönem formasını giydiği İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Arsenal, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla eski oyuncusu için taziyelerini iletti. Açıklamada, "Kulüpteki herkes, eski oyuncumuz Fabian Caballero'nun ani vefatını duymaktan büyük üzüntü duymaktadır. Şu anda düşüncelerimiz ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte." ifadeleri kullanıldı.

Dundee Unutulmadı

Caballero'nun formasını giydiği bir diğer İngiliz kulübü Dundee'den de bir başsağlığı mesajı yayımlandı. Dundee Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Dundee Futbol Kulübü'ndeki herkes, eski Dundee oyuncusu Fabian Caballero'nun vefatını bu sabah öğrenerek son derece şok ve üzüntü yaşadı. Fabian 46 yaşında vefat etti ve Dundee Futbol Kulübü'ndeki herkes tarafından çok özlenecek. Fabian, Temmuz 2000'de Dee ile sözleşme imzaladı ve Dundee taraftarları arasında favori bir isim oldu."

Paraguay Futbol Federasyonu'ndan Başsağlığı Mesajı

Paraguay Futbol Federasyonu da Caballero'nun vefatı sonrası bir başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda "Paraguay Futbol Federasyonu, hem Paraguay futbolunda hem de yurt dışında olağanüstü bir kariyere sahip olan eski futbolcu Fabián Caballero'nun vefatından dolayı derin bir üzüntü duymaktadır." ifadelerine yer verildi.

"Tyson" Lakaplı Bir Yıldız

"Tyson" lakabıyla tanınan Caballero, futbola Paraguay'ın köklü kulüplerinden Olimpia'da başladı. Sırasıyla Deportes Concepción, Cerro Porteño ve Guaraní gibi takımlarda forma giydi. 2000 yılında Dundee United formasıyla İngiliz futboluyla tanışan Caballero, bir dönem Arsenal forması da giydi.

Fabian Caballero'nun ani vefatı, futbol dünyasında büyük bir üzüntü yaratırken, arkasında sayısız anı ve keşkelerle dolu bir kariyer bırakarak aramızdan ayrıldı.

İLGİLİ HABERLER