Ertuğrul Sağlam'dan ŞOK Açıklama: ‘Oyundan Memnun Değilim, Ama...’ Kocaelispor'un Galibiyeti Arkasında Kafaları Karıştıran Detaylar!

Kocaelispor'un Trendyol 1. Lig'de Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ettiği heyecan dolu karşılaşmanın ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Maçın ardından yapılan basın toplantısında, Sağlam’ın itirafları adeta şok etkisi yarattı.

“Oyundan Memnun Değilim, Ama Galibiyet İçin Çılgınım!”

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Oyundan memnun değilim ama kazandığımız için çok mutluyum” ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti. Sağlam, oyunun kalitesinden pek memnun olmadığını belirterek, “Maç öncesinde endişelerim vardı. Yeni bir takımız ve oyuncuların adaptasyon süreci hâlâ devam ediyor. İlk 20-25 dakikada oyunu yönlendirmeye çalıştık ama ofansif anlamda üretkenlik sağlayamadık” dedi.

“Antrenörün Kaderi: Dahi ya da Deli Olmak!”

Teknik direktör Sağlam, maçın sonlarına doğru yaptığı oyuncu değişikliklerinin etkili olduğunu belirtirken, “Yaptığımız her hamle takımın iyiliği için. Antrenörün kaderi; ya dahi ya deli olursunuz. Bugün dahi olduk” şeklinde konuştu. Sağlam, Gökhan’ın kurtarışları ve Markao ile Barış’ın attığı gollerle galip geldiklerini vurguladı.

“Eksiklikler Var, Transfer Yolda!”

Sağlam, takımın eksiklerini ve sıkıntılarını dile getirerek, “Bugün hem ofansif hem de defansif anlamda eksikliklerimiz vardı. Bu sorunları gidermek için birkaç transfer yapacağız. İlerleyen haftalarda bu sıkıntıların azalacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü'nden Analiz

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe ise, maçı değerlendirirken, “İlk yarıda öne geçtik ama ikinci yarıda yaşadığımız ufak tefek hatalar yüzünden maçı kaybettik” dedi. Karatepe, Kocaelispor'un zemin ve atmosferine teşekkür ederek, “Kazanararak gitmek daha iyi olacaktı” şeklinde konuştu.

Kocaelispor’un galibiyeti, her ne kadar maçın kalitesinden memnun olmayan bir teknik direktörle kutlansa da, takımın galip gelmesi, spor dünyasında büyük bir yankı uyandırdı. Ertuğrul Sağlam’ın açıklamaları, hem futbolseverler hem de spor medyası tarafından dikkatle takip ediliyor. Kocaelispor’un gelecekteki performansı ve yapılacak transferler, merakla bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER