Bu Transfer Her Şeyi Değiştirecek! Dünya Yıldızı Artık Sarı Kırmızı Forma İle Sahnede

Galatasaray'da transfer rüzgarı tüm hızıyla esiyor. Sarı-kırmızılı ekipte hem gülen yüzler hem de vedalar yaşanıyor.

Trendyol Süper Lig'in açılış haftasında Hatayspor'u mağlup eden Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekipte Wilfried Zaha'nın ayrılığının ardından gündeme bomba gibi iki isim birden düştü. İddialara göre Galatasaray, milli yıldız Yusuf Yazıcı ve dünyaca ünlü golcü Memphis Depay ile anlaşma sağladı.

Şampiyon Galatasaray Transferde Vites Yükseltti

Sezona 3 puanla başlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hatayspor galibiyetinin ardından gözünü transferde büyük isimlere çeviren sarı-kırmızılı ekipte flaş gelişmeler yaşanıyor. İddialara göre Galatasaray, orta sahayı güçlendirmek için milli oyuncu Yusuf Yazıcı ile anlaşma sağladı. Transferde bir diğer bomba isim ise Memphis Depay. Hollandalı yıldızın da Galatasaray'a imza atması an meselesi.

Yusuf Yazıcı ile 3 Yıllık Sözleşme

Fotomaç'ın haberine göre; Lille ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Yusuf Yazıcı ile Galatasaray yönetimi el sıkıştı. Hücumun her bölgesinde görev yapabilen ve asist yeteneğiyle bilinen Yusuf Yazıcı'nın transferinde mutlu sona oldukça yaklaşıldığı belirtiliyor. Sarı-kırmızılıların 26 yaşındaki milli oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk'un Yusuf Yazıcı'yı Dries Mertens'in alternatifi olarak düşündüğü ifade ediliyor.

Depay'dan Galatasaray'a Yeşil Işık

Galatasaray'da transferde heyecan yaratan bir diğer gelişme ise Memphis Depay cephesinde yaşandı. Atletico Madrid ile yollarını ayırdıktan sonra adı birçok kulüple anılan Hollandalı yıldız oyuncunun Galatasaray ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Gazeteci Tancredi Palmeri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Galatasaray'ın Depay ile her konuda anlaştığını duyurdu. Bonservisi elinde olan 29 yaşındaki yıldız oyuncunun menajerleri ile maaş konusunda pazarlıkların sürdüğü ve transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Zaha Dönemi Sona Erdi

Galatasaray'da transferde yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra bir de ayrılık yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın yıldızı Wilfried Zaha, İngiliz ekibi Leicester City ile anlaşarak takımdan ayrıldı. Fildişili yıldız, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarlara veda etti.

Galatasaray'da transfer döneminin son günlerine doğru heyecan dorukta. Taraftarlar, hem Yusuf Yazıcı hem de Memphis Depay transferlerinin resmiyet kazanacağı günü heyecanla beklerken, Wilfried Zaha'nın gidişi ise buruk bir sevincin yaşanmasına sebep oluyor. Bakalım önümüzdeki günler Galatasaray adına başka hangi sürprizleri beraberinde getirecek?

İLGİLİ HABERLER