Beşiktaş'tan Immobile Hamlesi: Lazio'dan Yanıt Geldi

Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor ve son olarak Lazio'nun deneyimli golcüsü Ciro Immobile'yi kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor.


Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor ve son olarak Lazio'nun deneyimli golcüsü Ciro Immobile'yi kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. Siyah-beyazlıların, Immobile'ye yıllık 7 milyon Euro'dan iki senelik bir sözleşme teklif ettiği iddiaları gündemde geniş yer bulurken, Lazio cephesinden konuyla ilgili açıklamalar geldi.

Beşiktaş'ın Transfer Hedefi Immobile


Beşiktaş, Gabriel Paulista ve Rafa Silva transferlerinin ardından kadrosunu daha da güçlendirmek için gözünü Ciro Immobile'ye dikti. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, siyah-beyazlılar Immobile'yi kadrosuna katmak adına ciddi adımlar atmış durumda. Beşiktaş'ın, deneyimli forvet için yıllık 7 milyon Euro’dan iki yıllık bir sözleşme önerdiği ileri sürülüyor.

Lazio'dan Resmi Açıklama


Lazio Başkanı Claudio Lotito, Immobile'nin Beşiktaş’a transferiyle ilgili ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Lotito, "Beşiktaş’tan Immobile için herhangi bir teklif almadık. Ciro Immobile, Lazio’nun sözleşmeli oyuncusu ve bizimle olan anlaşması devam ediyor. Herhangi bir teklif gelirse, değerlendirmeye alırız" dedi.

Teknik Direktör Baroni'den Açıklama


Lazio’nun teknik direktörü Marco Baroni de Immobile transferiyle ilgili söylentilere açıklık getirdi. Baroni, Immobile'nin ayrılmasını beklemediğini belirterek, "Immobile'ye Beşiktaş’tan teklif olduğu haberini duydum. Bu doğru mu bilmiyorum. Eğer ayrılma durumu olursa, bu benim veya kulübün tercihi olmaz, tamamen profesyonel bir karar olur" ifadelerini kullandı.

Immobile'nin Performansı ve Geleceği


Ciro Immobile, Lazio ile 2026 yılına kadar süren bir sözleşmeye sahip. Deneyimli santrforun güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösteriliyor. Geçen sezon Lazio formasıyla 43 maçta görev alan Immobile, 11 gol kaydetti. Beşiktaş'ın bu transferi gerçekleştirmesi halinde, takımın hücum hattına büyük bir güç katması bekleniyor. Ancak, Lazio’nun bu transfer konusunda nasıl bir tavır alacağı merak konusu.



İLGİLİ HABERLER