Beşiktaş Lugano Maç Bileti Ne Zaman Satışa Çıkacak? 2024

Futbol A Takımımız, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında, 29 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de Tüpraş Stadyumu'nda Lugano ile karşılaşacak. Karşılaşmanın biletleri, yarın (25 Ağustos) saat 11.00'de satışa sunulacak.

Futbol Takımımız Lugano Maçına Hazır

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşması için geri sayım başladı. Temsilcimiz, 29 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de Tüpraş Stadyumu'nda İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek.

İlk maçta İsviçre'de 2-1 mağlup olan futbol takımımız, evindeki bu kritik mücadelede avantaj yakalamak için tüm enerjisini sahaya yansıtmaya hazırlanıyor. Taraftarların da desteğiyle, Lugano karşısında üstünlüğü ele geçirip, bir üst tura yükselmeyi hedefliyor.

Biletler Yarın Satışa Sunulacak

Merakla beklenen karşılaşmanın biletleri, yarın (25 Ağustos) saat 11.00'de satışa sunulacak. Taraftarların, bu önemli mücadeleyi stadyumda canlı izleyebilmeleri için biletlerini erken saatlerde temin etmeleri öneriliyor.

Kulüp yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, bilet fiyatları ve satış noktaları daha sonra duyurulacak. Taraftarların, resmi kulüp kanalları üzerinden bilgileri takip etmeleri tavsiye ediliyor.

Teknik Direktör ve Oyuncular Tam Konsantre

Futbol takımımızın Teknik Direktörü, oyuncularıyla yaptığı son toplantıda Lugano maçına tam bir konsantrasyon halinde hazırlandıklarını belirtti. Oyuncular da, evlerindeki seyircilerin coşkusuyla Lugano karşısında üstünlüğü sağlayacaklarına inandıklarını dile getirdiler.

Temsilcimizin, play-off turu rövanş maçında alacağı sonuç, Avrupa kupalarındaki yolculuğunu doğrudan etkileyecek. Taraftarların da desteğiyle, 29 Ağustos Perşembe günü kritik bir zafer elde etmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER