Zekai Kahyaoğlu, “Kemal Kılıçdaroğlu adaylıktan çekilmeli!”

Zafer Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Zekai Kahyaoğlu yapmış olduğu açıklamada, “Kemal Kılıçdaroğlu adaylıktan çekilmeli” dedi

14 Mayıs  cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından değerlendirme yapan Zafer Partisi  Kocaeli  Milletvekili adayı Zekai Kahyaoğlu, dikkat çeken paylaşımda bulundu. Millet İttifakı  Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylıktan çekilmesi gerektiğini söyleyen Kahyaoğlu, “Her iki ittifaka da güvenimiz yok” dedi. ATA İttifakı Adayı Sinan Oğan’ın ikinci turda Kılıçdaroğlu’nu desteklemesi halinde peşinden kimsenin gitmeyeceğini söyleyen Kahyaoğlu, Oğan’ın seçmeni kendi iradesine bırakması gerektiğini söyledi.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU ADAYLIKTAN ÇEKİLMELİ”
Kahyaoğlu yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Benim düşüncem, katılıp katılmamakta özgürlük var! Kemal Kılıçdaroğlu adaylıktan çekilmeli! 1. tur tamamlandı. Artık 2. turu konuşacağız. Şahsım her türlü düşünceye, tasarruf kullanma hakkına saygı duyar. Ancak sayfamı takip edenler bilir. Millet ittifakı adayı “Kılıçdaroğlu” diye açıklandığı zaman “TAYYİP” Bey’in Cumhurbaşkanlığı bir kez daha hayırlı olsun demiştim. Şimdi bir kez daha söylüyorum.

“HER İKİSİNE DE MÜHRÜMÜZÜ VURUR GEÇERİZ”
Sinan Oğan ben 2.turda Kılıçdaroğlu’nu destekliyorum dese bile kendisini destekleyenler peşinden gitmez. Eğer bu seçimi muhalefetin kazanması isteniyorsa fedakarlık sırası Sayın Kılıçdaroğlu’nda. Meral hanım o fedakarlığı yaptı kalktığı masaya yeniden oturarak. Sinan Oğan ve biz arkadaşları ne karar alacak bilemem. Ama ben ve arkadaşlarım 2.tura Tayyip Bey ve Kemal Bey’in girmesi durumunda her ikisine de mührümüzü vurur geçeriz.

“HER İKİ İTTİFAKA DA GÜVENİMİZ YOK”
Çünkü bizim her iki ittifaka da güvenimiz yok. Bu durumda gönlüm arzu eder ki Sinan Oğan ve arkadaşları seçmeni özgür iradeleri ile baş başa bıraksın. Kim kimi, hangi ittifakı doğru buluyorsa oraya oyunu versin. Başını, “Ne Mutlu Türk’üm diyene” diyebilen bir adayın çekmediği hiç bir ittifakın adayı, halkın gerçek temsilcilerini meclise göndermeyen hiçbir siyasi parti kim kazanırsa kazansın beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Fedakarlık sırası Kemal Kılıçdaroğlu’nda. Kemal Kılıçdaroğlu fedakarlık yapmalı ve adaylıktan çekilmeli yoksa tekrar ediyorum Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı. Bunlar benim şahsi düşüncelerim, katılıp katılmamakta özgürlük var.”

İLGİLİ HABERLER