WANDA NARA SEKSİ GİYİNMEYİ BIRAKTI! WANDA NARA KAPANDI!

Wanda Nara gündemi bir anda alt üst etti. Tesettürlü pozlarını paylaşan Wanda Nara Kapandı Mı?

PSG'den Galatasaray'a transfer olan yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, kızı ve oğluyla dün İstanbul gezisine çıktı. 37 yaşındaki Wanda Nara, Sultanahmet gezisi sırasında Ayasofya'ya başörtülü girdi. Bu anları sosyal ağlardaki hesabından paylaştı.

Hastalık nedeniyle zorluk yaşandı
Arjantinli futbolcu, eşi ve menajeri Wanda Nara'nın rahatsızlığı nedeniyle Galatasaray'a transferi sırasında zor günler geçirdi.

 WANDA NARA'YA NELER OLUYOR?

Son zamanların en dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Wanda Nara, kapalı pozları ile gündem olmayı başardı. Bu halleriyle çok fazla tepki alan Wanda Nara, açıklamalarıyla da ortalığı birbirine kattı! Hastalığı hakkındaki sorulara cevap veren Nara açıklamalarında;

“Medyada herkes bu konuyu konuşurken çocuklarım ağladı. Sanki her şey parçalanmış gibi hissettim. Ailem perişan oldu. Mauro kariyerine son vermek istiyordu. Zaira tatilden döndü. Annem sürekli ağlıyor. Güçlendim ve herkesin iyi olduğumu hissetmesini sağladım çünkü her şey parçalanıyordu." ifadelerine yer verdi.


"HASTALIĞIMI TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİM"


Herkes şoktaydı. Anladığımda belki hastalığımı kamuoyuna anlatabilirim. Doktorların şüpheleri vardı. Altı farklı hastalık olabilir. Emin olmadıkları için bana hiçbir şey söylemediler. Biyopsi yaptım ve 15-20 gün sürdü. Böylece doğrulandı. Biyopsim yapılırken hastalığımı televizyondan öğrendim.

Doktorlara "Televizyonda hastalığımdan bahsediyorlar" dedim. Henüz bilmiyordum. 5 test daha yaptım ama hastalığımı yüzde 100 doğrulayamadılar. Bu nedenle reçete ettikleri ilaçlarda hata yapmamak için hastalığı mümkün olduğunca doğru bir şekilde tespit etmek istiyorlar.''

İLGİLİ HABERLER