Sessiz Sedasız Evlenmişlerdi: Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'dan Bebek Müjdesi!

Mayıs ayında futbolcu Yusuf Yazıcı ile gizlice evlenen ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'tan sürpriz bir haber geldi. Güzel oyuncu, anne olmak için gün sayıyor. Hamileliğini bir süre gizli tutmayı tercih eden Pamuk, bol kıyafetlerle karnını saklamaya çalıştı.

Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz günlerde Yusuf Yazıcı'nın ailesini ziyaret etmek için Trabzon'a gitti. Pamuk, eşinin memleketine uygun kıyafetler giyerek dikkatleri üzerine çekti. Çift, Trabzon'un turistik bölgesi Uzungöl'de bol bol fotoğraf çektirdi. Aile ziyaretinde bebek müjdesini de veren Pamuk ve Yazıcı çifti, yakın çevrelerinden büyük mutluluk ve destek gördü.


TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Melisa Aslı Pamuk, hamileliği nedeniyle gelen dizi ve film tekliflerini kabul etmiyor. Ünlü oyuncu, düğün makyajını da yapan makyaj sanatçısı Serhat Şen'in Bakü'deki tanıtımında bol elbiseler giyerek büyüyen karnını gizlemeye çalıştı. Çift, bebek haberine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı.

ÇİÇEĞİ BURNUNDA GELİN

Yusuf Yazıcı, eşi Melisa Aslı Pamuk'u ailesiyle tanıştırmak için Trabzon'a götürdü. Yeni evli çift, akrabaları ziyaret ederek el öptü ve Pamuk, aileye bebek müjdesini verdi. Bu ziyaretleri takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Sessiz sedasız evlenen çiftin bebek beklediği haberi, hayranları ve yakın çevresinde büyük heyecan yarattı. Melisa Aslı Pamuk'un hamileliğini gizli tutmaya çalışması ve bu süreçte aldığı kararlar, magazin dünyasında merak konusu oldu.

İLGİLİ HABERLER