Kenan Işık Neden Öldü, Kaç Yaşındaydı? Gerçek Ölüm Sebebi Nedir?

Kenan Işık Neden Öldü, Kaç Yaşındaydı? Gerçek Ölüm Sebebi Nedir?

Usta oyuncu Kenan Işık'ın vefatı, sanat camiasını yasa boğdu. Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 10 yıldır komada olan Kenan Işık'ın ölüm haberi, sanat dünyasında büyük üzüntü yarattı. Sanatçılar, sosyal medya üzerinden duygularını paylaştı.

Gülben Ergen, Dadı dizisinde birlikte çalıştığı Kenan Işık için “Gittiğin yerde buluşmak, kavuşmak, orada tekrar gülmek üzere… Seni güldürebilmeyi ağır bir acıyla daha fazla özleyeceğim” ifadelerini kullandı.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, NTV canlı yayınında "Kenan ağabey, hem Devlet Tiyatroları hem de İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda çok güzel işler yaptı. Vefat haberi bizleri çok üzdü” dedi.

Ayşegül Aldinç, “10 yıldır yattığın uykudan uyanacaksın gibi gelirdi hep. Ümit işte… Olmadı. Işıklara kavuştun” ifadelerini kullanarak üzüntüsünü dile getirdi.

Armağan Çağlayan, “Çalışırken gördüğüm en nazik insanlardan bir tanesiydi. Bana öğrettikleriniz için çok teşekkürler Kenan Bey. Güle güle” dedi.

Berna Laçin ise “Kenan Abi'yi kaybettik arkadaşlar. Çok acı ama Allah yerinde dinlendirsin. Eşinin büyük çabaları ile bunca sene mücadele verdi. Tüm ailesine büyük sabır dilerim” dedi.

Ali Sunal, “Mekanın cennet olsun canım Sayın Bakanım. Sana doyamadık Kenan abicim, iyi ki tanımışım” dedi.

Nilgün Belgün, “Kenan Işık değerli bir tiyatro adamıydı. 1995 yılında Matruşka adlı oyunumuzun şahane yönetmeniydi. Canım Kenan Işık ruhunuz şad, mekanınız cennet olsun” dedi.

Bedia Akartürk, “Tiyatronun ve televizyonun sevilen sanatçısı Kenan Işık'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenlerine baş sağlığı ve sabır dileriz” dedi.

Kenan Işık'ın ölümü, sanat dünyasında derin bir boşluk yarattı ve onun hatırası sanatseverler tarafından daima yaşatılacak.

İLGİLİ HABERLER