Bülent Ersoy 'Dünya Güzellerim'den Neden Ayrıldı? Makyörünün Özel Hayatı...

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Show TV ekranlarında yayınlanan "Dünya Güzellerim Tatilde" programından ani bir kararla ayrıldığını duyurdu. Diva, makyörü Tolgahan Karataş'ın özel hayatını ifşa ederek programa devam edemeyeceğini belirtti.

Makyörünün Davranışlarına Tepki Gösterdi

Ersoy, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, makyörü Tolgahan Karataş'ın uygunsuz davranışları nedeniyle programa devam etmesinin mümkün olmadığını ifade etti. "Her zaman şeffaf olmayı yeğleyen bir kişi olarak bu kez yine aynı şeffaflıkla sizleri bir konu hakkında bilgilendirmek istediğim için bu duyuru yazımı kaleme aldım," diyerek sözlerine başlayan Ersoy, Karataş'ın özel hayatını ifşa etti.

"Gece Yarısı Villadan Kovdum"

Ünlü sanatçı, Karataş'ın gece yarısı villaya davet ettiği erkeklerle uygunsuz davranışlarda bulunduğunu belirterek, "Kendisini gece yarısı villadan kovdum," dedi. Karataş'ın kendini savunma amacıyla yaptığı açıklamaları ise Ersoy'u daha da öfkelendirdi. "Beni enterese eden sadece sizin basit ve kalitesiz kişiliğiniz," diyerek tepkisini dile getirdi.

"Kendi Finalimi Verdım"

Bülent Ersoy, programın yönetim kadrosundan da şikayetçi olduğunu belirterek, "11. bölümde kendi finalimi verdim ve programdan ayrıldım. Şimdi de evime dönüyorum," dedi. Ersoy, yaşanan olayların ardından daha fazla bu ortamda kalamayacağını belirtti ve Bloom Medya patronu Uygar Ataş'a durumu ilettiğini söyledi.

İLGİLİ HABERLER