Ankara'yı Yasa Boğan Haber! Sevilen İsim... Ünlü Sanatçı Hastanede Yaşam Mücadelesi Veriyor

Türk halk müziğinin sevilen ismi Ankaralı Turgut, hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Ünlü sanatçının sağlık durumunun ciddiyetini kızı sosyal medya üzerinden duyurdu.

Türk halk müziğinin sevilen sesi, Ankara'nın yetiştirdiği değerli sanatçılardan Ankaralı Turgut, gerçek adıyla Turgut Karataş, 61 yaşında sevenlerini üzen bir sağlık sorunu ile karşı karşıya. Hastaneye kaldırılan sanatçının sağlık durumunun ciddiyetini kızı sosyal medya üzerinden duyurdu. Sevenlerinin dualarını isteyen aile, zorlu bir bekleyişe girdi.

Kızından Gelen Üzücü Haber Sevenlerini Derinden Sarstı

Ünlü sanatçı Ankaralı Turgut'un kızı, babasının hastane odasında çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak sevenlerine üzücü haberi duyurdu. Paylaşımında "Canım babam Ankaralı Turgut siz sevenlerinden dua bekliyor" ifadelerini kullanan kızı, takipçilerini duygulandırdı. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan paylaşım, sanatçının sevenleri arasında büyük üzüntüye sebep oldu.

Ankaralı Turgut'un Sağlık Sorunları Daha Önce de Gündeme Gelmişti

Türk halk müziğinin güçlü sesi Ankaralı Turgut, daha önce de yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme gelmişti. Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) nedeniyle uzun süredir tedavi gören sanatçı, solunum yollarında kalıcı tıkanıklık ve nefes darlığı gibi şikayetlerle mücadele ediyordu. 2017 yılında da aynı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda tedavi gören Ankaralı Turgut'un sağlık durumu, müzikseverleri ve sevenlerini yakından ilgilendiriyordu.

Müziğe Küçük Yaşta Başlayan Bir Ankara Sevdalısı

Ankaralı Turgut, müzik kariyerine küçük yaşlarda başladı. Henüz 12 yaşında iken köy düğünlerinde darbuka çalarak müziğe adım atan sanatçı, Ankara'nın sevilen sesi haline gelene kadar uzun ve başarılı bir kariyere imza attı. Yıllardır sahnelerden ve sevenlerinden uzak kalan Ankaralı Turgut'un son sağlık durumu, tüm Türkiye'yi derinden üzdü.

Müzik Dünyası ve Sevenleri Tek Yürek: "Acil Şifalar Ankaralı Turgut!"

Ankaralı Turgut'un hastanede yaşam mücadelesi verdiği haberi, müzik dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu. Sosyal medyada binlerce kişi sanatçı için dua ettiğini belirtirken, "geçmiş olsun" mesajları ile Ankaralı Turgut'a moral vermeye çalıştı. Müzik dünyasının önde gelen isimleri de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla, sanatçıya acil şifalar diledi.

İLGİLİ HABERLER