Şüpheli Kardeş Kocaeli'de Yakalandı! Ünlü Armatöre Kardeşi Tuzak Kurmuş

Ünlü armatör Erol Demirbaş, ölüm tehditleri aldığını belirterek savcılığa başvurdu. Şikayet sonrası, kardeşi Şenol Demirbaş’ın mal varlığına çökmeye çalıştığı ortaya çıktı. Kocaeli’de düzenlenen operasyonla şüpheliler yakalandı.

Ünlü armatör Erol Demirbaş, kardeşi tarafından ölüm tehditleri aldığı gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Yapılan soruşturma neticesinde, Kocaeli dahil dört ilde operasyon düzenlendi ve şüpheliler gözaltına alındı. Detaylar haberimizde!

Kardeşinden Gelen Tehdit

Erol Demirbaş, Türkiye’nin en büyük denizcilik firmalarından birinin sahibi. Ancak, kardeşi Şenol Demirbaş ve illegal bağlantılara sahip kişiler tarafından mal varlığına el konulmaya çalışıldığı ortaya çıktı. Erol Demirbaş, savcılığa sunduğu dilekçede, ölüm tehditleri aldığını ve kardeşinin bu süreçte başrol oynadığını açıkladı. Bu gelişmelerle birlikte savcılık soruşturmayı derinleştirdi.

İstanbul Merkezli Operasyon

Savcılığın talimatıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği, geniş çaplı bir operasyon düzenledi. İstanbul merkezli yürütülen bu operasyon kapsamında, Kocaeli, Balıkesir ve İzmir’de eş zamanlı baskınlar yapıldı. Operasyon neticesinde Şenol Demirbaş başta olmak üzere, Doğan Doğan ve Bilal Sağlam gibi isimler gözaltına alındı. Şüphelilerin dijital materyalleri incelemeye alındı.

Çetenin Suçları

Elde edilen bulgulara göre, çete iş adamlarına yönelik silahlı tehdit, yağma ve şantaj gibi yöntemlerle para tahsil etmeye çalışıyordu. Şenol Demirbaş'ın, Erol Demirbaş’ın şirketine ait mal varlıklarını ele geçirmek için bu çeteyle iş birliği yaptığı ortaya çıktı. Operasyonun başarıyla tamamlanması, iş dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Soruşturmanın Seyri

Savcılık, ele geçirilen dijital materyaller ve gözaltına alınan şüpheliler üzerinden soruşturmayı derinleştirmeye devam ediyor. Soruşturmanın sonuçları kamuoyu ile paylaşıldıkça, çetenin bağlantıları ve daha fazla detay ortaya çıkacak. Erol Demirbaş’ın, kardeşine karşı açtığı davanın nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Ünlü armatör Erol Demirbaş’ın yaşadığı bu şok olay ve kardeşiyle yaşadığı çatışmanın detayları, kamuoyunda geniş yankı buldu. Soruşturma devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER