Kocaelispor - Ümraniyespor Maçına Özel Otobüs Seferleri Duyuruldu!

Kocaelispor - Ümraniyespor maçı için özel otobüs seferleri düzenlendi. Taraftarlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı ücretsiz ulaşım imkanıyla stadyuma rahatça gidebilecek.

Kocaelispor taraftarları için müjde! Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında oynanacak Kocaelispor - Ümraniyespor maçı için özel otobüs seferleri düzenlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan seferler, taraftarların Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'na rahat ve kolay ulaşımını sağlayacak. 19 Ekim Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak karşılaşma öncesi, taraftarlar ücretsiz olarak bu seferlerden yararlanabilecek.

Körfez'den Taraftarları Taşıyacak 150KS Hattı

Körfez ilçesinden maça gitmek isteyen taraftarlar için 150KS hattı hizmet verecek. Körfez - Derince - İzmit güzergahını takip edecek olan otobüs, saat 17:00'da Hereke'den hareket edecek. Bu sayede Körfezli taraftarlar, maça zamanında ve konforlu bir şekilde ulaşabilecekler.

Gebze'den Stadyuma Direkt Sefer: 435KS

Gebze'den stadyuma ulaşımı kolaylaştırmak için 435KS hattı devreye girecek. Gebze Center'dan saat 17:00'da kalkacak olan otobüs, Dilovası, Hereke, Körfez ve Derince üzerinden stadyuma ulaşım sağlayacak. Bu hat, Gebzeli taraftarların maç keyfini doyasıya yaşamalarına olanak tanıyacak.

Karamürsel'den Taraftarlar Maça Yetişiyor: 750KS

Karamürsel ve çevresindeki taraftarlar da unutulmadı! 750KS hattıKaramürsel Otogarı, Değirmendere, Gölcük ve Başiskele güzergahını izleyerek taraftarları stadyuma taşıyacak. 17:00 ve 17:15'te iki farklı sefer düzenlenecek olması, Karamürselli taraftarlara esneklik sağlıyor.

İzmit Otogar'dan Ring Seferi

İzmit Otogarı'ndan stadyuma ulaşım ise ring seferleriyle sağlanacak. Saat 17:00'dan itibaren devreye girecek olan ring seferleri, taraftarların sık sık ve kesintisiz olarak stadyuma ulaşımını sağlayacak.

Destek İçin Tribünlere!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı bu önlem, taraftarların maça ulaşımını kolaylaştırarak tribünleri doldurmalarını ve takımlarına daha güçlü bir destek vermelerini hedefliyor. Bu destekle Kocaelispor'un Ümraniyespor karşısında galip gelmesi bekleniyor. "Haydi Kocaeli Maça!" sloganıyla tüm Kocaeli halkı maça davet ediliyor.

İLGİLİ HABERLER