Kocaelispor Camiasını Yasa Boğan Vefat

Kocaelispor Futbol Şube Sorumlusu Zeynel Abidin Akyol’un babası Tacettin Akyol, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

Kocaelispor Futbol Şube Sorumlusu Zeynel Abidin Akyol’un babası Tacettin Akyol, uzun süredir yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle yaşam mücadelesi veriyordu. 75 yaşındaki emekli öğretmen Akyol’un vefatı, Kocaelispor camiasını ve Akyol ailesini derinden üzdü.

Cenaze Kartepe'de Kaldırılacak 

Tacettin Akyol’un cenazesi, 10 Ekim Perşembe günü Kartepe ilçesinde bulunan Köseköy İstasyon Cami'nde kılınacak ikindi namazının ardından defnedilecek. Akyol’un naaşı, dualar ve gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlanacak.

Spor Camiasından Taziye Mesajları 

Tacettin Akyol’un vefat haberinin ardından spor camiasından ve Kocaeli yerel yöneticilerinden taziye mesajları yağdı. Kocaelispor camiası, acılı aileye başsağlığı dileklerini ileterek, zor günlerinde yanlarında olduklarını belirtti.

Akyol Ailesine Taziye Ziyaretleri 

Akyol ailesinin evine taziye ziyaretleri sürüyor. Kocaelispor yönetim kurulu üyeleri, kulüp çalışanları ve futbolcular, Zeynel Abidin Akyol’u bu acı gününde yalnız bırakmayarak taziye ziyaretlerinde bulunuyor.

Tacettin Akyol'un Eğitim Hayatındaki Katkıları 

Tacettin Akyol, emekli bir öğretmen olarak eğitim camiasına uzun yıllar hizmet verdi. Yaşadığı bölgedeki pek çok öğrencinin hayatında iz bırakan Akyol, eğitim dünyasında da saygı ve sevgiyle anılmaya devam edecek.

İLGİLİ HABERLER