Kocaeli'deki Kız Yurdunda Tacizci Şikayeti, Öğrenciler Tedirgin

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yer alan Sultan Baba Kız Öğrenci Yurdu çevresinde, iki tacizcinin dolaştığı ve çevredeki kadınlara yönelik saldırı girişiminde bulunduğu iddiaları öğrencileri tedirgin etti. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, polise ihbarda bulunulduğu fakat faillerin henüz yakalanmadığı belirtiliyor. Öğrenciler, yurt çevresinde güvenliğin artırılmasını ve otobüs seferlerinin geç saatlere kadar devam etmesini talep ediyor.

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan Sultan Baba Kız Öğrenci Yurdu çevresinde iki tacizcinin dolaştığı iddiaları, yurtta kalan öğrencileri tedirgin etti. Öğrenciler, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla, faillerin polise ihbar edilmesine rağmen bulunamadığını ifade ediyor. Yurdun etrafının ıssız olduğunu belirten öğrenciler, güvenlik önlemlerinin artırılmasını ve otobüs seferlerinin gece geç saatlere kadar devam etmesini talep ediyor.

Sosyal Medyada Tepkiler Büyüyor

Öğrenciler, sosyal medyada yurdun etrafındaki tehlikeli durumun çözülmesi için yetkililere seslenmeye devam ediyor.

Güvenlik Tedbirleri Talebi

Öğrenciler, bölgedeki güvenliğin artırılması gerektiğini belirterek yetkililerin acilen aksiyon almasını talep ediyor.

Otobüs Seferleri Sorunu

Öğrenciler, akşam saat 20.00’den sonra otobüs seferlerinin yurt çevresinden geçmemesinin güvenlik sorunlarını artırdığına dikkat çekiyor.

Polisin Müdahalesi Bekleniyor

Yurtta kalan öğrenciler, polisin bölgedeki devriye sıklığını artırarak tacizcileri yakalamasını bekliyor.

İLGİLİ HABERLER