Kocaeli’de Şok Edici Kaza Bariyerin Saplandığı Araçta Sürücü Hayatını Kaybetti

TEM Otoyolu’nda kontrolden çıkan bir araç, bariyere saplandı. Feci kazada sürücü Erkan Elmas olay yerinde yaşamını yitirdi. İşte ayrıntılar...

 Kocaeli Kaza haberi: TEM Otoyolu’nda kontrolden çıkan bir araç, bariyere saplandı. Feci kazada sürücü Erkan Elmas olay yerinde yaşamını yitirdi.Son dakika Kocaeli kaza haberi ayrıntıları..

KOCAELİ'DE KORKUNÇ KAZA: ARAÇ BARİYERE SAPLANDI, SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Kocaeli’de TEM Otoyolu üzerinde yaşanan korkunç bir trafik kazasında, kontrolden çıkan bir araç bariyere saplandı. Kazanın ardından araç sürücüsü Erkan Elmas (48) hayatını kaybetti.

KAZA DETAYLARI VE YAŞANANLAR

Olay, TEM Otoyolu İzmit Batı gişeleri mevkiinde Ankara yönünde meydana geldi. 34 BAD 833 plakalı pikap aracın sürücüsü Erkan Elmas, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol ayrımındaki bariyerlere çarptı. Bariyer, aracın ön tarafından girerek arka camından çıktı ve araç yaklaşık 10 metre sürüklendi.

Kazanın ardından olay yerinden geçmekte olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir ambulans, ilk müdahaleyi yaparak sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa süre içerisinde bölgeye gelen itfaiye ve polis ekipleri de hızla duruma müdahale etti.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda, Erkan Elmas’ın kaza anında hayatını kaybettiği tespit edildi. İtfaiye ekipleri, Elmas’ın sıkıştığı yerden çıkarılmasını sağladı. Cenazesi, detaylı incelemeler için morga götürüldü.

TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTU

Kaza sebebiyle TEM Otoyolu’nun Ankara istikametinde trafikte yoğunluk meydana geldi. Polis ekipleri, trafiği kontrollü olarak iki şeritten sağladı. Aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

OLAY YERİNDE DETAYLI İNCELEME BAŞLATILDI

Polis ekipleri, kazanın sebebini netleştirmek için olay yerinde incelemelerde bulundu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER