Kocaeli Gölcük'te İş yerinde Bacağından Vuruldu...

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir kişi iş yerinde çıkan tartışmada silahla bacağından vuruldu. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Gölcük'te Gece Yarısı Silahlı Çatışma: Bir Yaralı

Geçtiğimiz gece Gölcük’teki Merkez Mahallesi, Turgut Sayın Caddesi üzerinde bulunan bir işletmede silahlı bir saldırı meydana geldi. Olay, yerel saatle 22.30 sıralarında gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, 30 yaşındaki E.U. ile henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın şiddetlenmesi üzerine, kimliği belirsiz şahıs yanında bulundurduğu silahı çıkararak E.U.’ya ateş açtı. Açılan ateş sonucu E.U.’nun sağ bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. Saldırgan olay yerinden hızla kaçarken, çevre sakinleri silah sesleri üzerine durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı E.U., ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, caddede ve iş yerinde delil toplama çalışmalarını sürdürüyor.

Polis ekipleri, kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir arama operasyonu başlattı. Bölge sakinlerinden ve tanıklardan gelen bilgiler doğrultusunda soruşturma derinleştirilerek devam etmektedir.

Güvenlik güçleri, olayla ilgili detaylı bilgi ve tanıklık eden vatandaşların polise bilgi vermesi çağrısında bulundu.

İLGİLİ HABERLER