Kocaeli Derince'de Feci Kaza! 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Derince ilçesinde virajda kontrolden çıkan otomobil yol kenarına yuvarlandı, kazada 2 kişi yaralandı.

Kocaeli Derince ilçesinde otomobil, virajda kontrolü kaybetti.  

Virajda Kontrolü Kaybeden Otomobil Şarampole Yuvarlandı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde, Taşköprü Yolu Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil yol kenarındaki boşluğa yuvarlandı. Olay, saat 23.00 sıralarında meydana geldi ve kazada iki kişi yaralandı.

Kazanın Meydana Gelişi

Şehir merkezi yönüne seyir halinde olan Sefa S. idaresindeki 34 HJB 654 plakalı otomobil, virajı dönerken kontrolünü kaybetti. Araç, yol kenarındaki boşluğa yuvarlanarak durabildi. Kazanın şiddetiyle araçta bulunan sürücü ve yanındaki Enes K. hafif şekilde yaralandı.

Çevredeki Sürücüler Hemen İhbar Etti

Kazayı gören diğer sürücüler, durumu hızlıca jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Kendi imkanlarıyla araçtan çıkan Sefa S. ve Enes K., çevredeki vatandaşların yardımıyla ambulansa taşındı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı, Soruşturma Başlatıldı

Yaralılar, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri kazanın meydana geliş nedeni ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

İLGİLİ HABERLER