Darıca’da Coşkulu Kongre… Özgür Kaleözü Seçimi Kazandı!

Bugün saat 11:00/ 12:00 arası Zafer Partisi Darıca İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen 2. Olağan kongresini kazanan Özgür Kaleözü oldu... İşte Zafer Partisi Darıca İlçe Başkanı Özgür Kaleözü’nün açıklamaları...

Değerli Darıca halkı ve kutlu Türk Milliyetçileri,
Zafer Partisi Darıca İlçe Kongresi'nde üyelerimizin güveni ve desteği ile Darıca İlçe Başkanı olarak seçilmiş bulunmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Bu önemli görevi yerine getirirken, Türk milliyetçisi duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğimizi ve Türk milletinin çıkarlarını her koşulda savunacağımızı bir kez daha vurgulamak isterim.
Türk milletinin parlak geleceğine meşale tutmak ve bu yolda kararlılıkla ilerlemek en büyük hedefimizdir. Bu bağlamda, yerel problemleri yerinde tespit edip çözüm önerileri geliştirecek, halkımızın refahı için gece gündüz çalışacağız. Darıca'nın ve Darıca halkının tüm sorunlarını bizzat yerinde inceleyerek, tarafları ile konuşarak, kalıcı ve etkili çözümler üreterek ya çözeceğiz, ya çözüm için gereken baskıyı kuracağız.
En önemli hedeflerimden birisi, Darıca'da partisinden bağımsız olarak, Türk milliyetçilerinin birbirleri ile dayanıştığı, kaynaştığı ve bir arada olduğu güçlü bir ticari ekosistem kurmaktır. Sokakta yürürken bir şişe su bile alacaksak, bunu bir Türk milliyetçisinden almaya gayret edeceğiz. Bu konuda yakında proje tanıtımını yapacağız ve sahaya ineceğiz. Bu ve benzeri projelerimizle ilçemizde Türk milliyetçileri arasında dayanışma ve birlik ruhunu kuvvetlendirecek, ilçemizde örnek bir teşkilat oluşturacak, Darıca'dan tüm Türkiye'ye başarılı bir model sunacağız. Hep birlikte çalışarak, yerel yönetimlerde etkin, şeffaf ve halkın ihtiyaçlarına duyarlı bir anlayış geliştireceğiz.
Bugünden itibaren, Darıca'da yaşayan her bir vatandaşımızın sesi olacak, onların sorunlarını ve taleplerini en üst düzeyde dile getireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde, güçlü ve müreffeh bir Darıca için el birliğiyle çalışacağız.
Bu vesileyle, bize güvenen ve destek veren tüm üyelerimize ve Darıca halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte daha güçlü ve daha güzel yarınlara ulaşmak için kararlılıkla yürüyeceğiz.

Saygılarımla,

Özgür Kaleözü

İLGİLİ HABERLER