Çayırova’da Sel Riski Yok! Mazgallar 7/24 Temizleniyor

Çayırova’da yağışların yol açabileceği su baskınlarına karşı mazgallar titizlikle temizleniyor. Fen İşleri ekipleri, ilçeyi sel ve taşkın riskine karşı güvence altına aldı.

Çayırova’da olası su baskınlarına karşı hazırlıklar tamam! Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen yoğun yağış uyarıları doğrultusunda, tüm ilçede kapsamlı bir mazgal temizliği çalışması başlattı. İlçede iki gün boyunca sürecek yoğun yağışlar nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına, belediye ekipleri sahada aktif olarak görev yapıyor.

belediye ekipleri su baskınlarına karşı önlem alıyor

Belediye ekipleri, gece saatlerinden itibaren ilçede olası su baskınları ve tıkanmaların önüne geçmek için menfez ve mazgallarda temizlik çalışmalarına hız verdi. Toplamda 5 ayrı ekip, 24 saat boyunca aktif şekilde sahada olacak. Bu çalışmalar, hem su baskını hem de sel riskine karşı ilçeyi güvence altına almayı hedefliyor. Özellikle yağmur sularının tıkanıklık yapmaması için mazgallarda biriken atıklar titizlikle toplanarak bertaraf ediliyor.

Çayırova Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "İlçemizdeki tüm mazgalların temizlenmesiyle su akışını daha sağlıklı hale getirdik. Şehrimizin güvenliği bizim için en önemli öncelik, bu nedenle sel ve taşkın gibi olaylara karşı tüm tedbirlerimizi aldık."

İLGİLİ HABERLER