Büyükakın'dan Üniversiteli Gençlere Aylık 2 Bin TL Destek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Doç. Dr. Tahir Büyükakın, öğrencilere yönelik maddi destek programının yeni dönemde de süreceğini duyurdu. İşte tüm detaylar...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Doç. Dr. Tahir Büyükakın, öğrencilere yönelik maddi destek programının yeni dönemde de süreceğini duyurdu. Bu önemli gelişme, Başkan Büyükakın'ın seçim vaatlerinden biri olan ve öğrencilere büyük bir destek sağlayan projenin devamı niteliğinde.

Maddi Destek Projesinin Devamı

Başkan Büyükakın'ın seçim beyannamesinde vaat ettiği " Üniversite Öğretim Desteği" projesi, Kocaeli'de yaşayan ve maddi desteğe ihtiyaç duyan üniversite öğrencilerine yönelik devam edecek. Bu proje kapsamında, toplamda 10 bin öğrenciye her ay 2 bin TL maddi yardım yapılacak.

Başvuru Süreci

Üniversite öğrencileri, bu maddi destekten faydalanmak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne başvuruda bulunmaları gerekiyor. Bu destek, öğrencilerin eğitim hayatlarında karşılaştıkları maddi zorlukları hafifletmeyi amaçlıyor ve onların daha rahat bir öğrenim süreci geçirmelerine olanak tanıyor.

İLGİLİ HABERLER