Bayram Dönüşü Kaza Yaptılar Cenazeleri Hatay'a Gönderildi...

Bir trafik kazası, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde, Körfez ilçesi Sevdikli bölgesinde meydana geldi. Kazada, bir kamyonetin otomobile arkadan çarpması sonucu ciddi bir kaza gerçekleşti.

Bir trafik kazası, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde, Körfez ilçesi Sevdikli bölgesinde meydana geldi. Kazada, bir kamyonetin otomobile arkadan çarpması sonucu ciddi bir kaza gerçekleşti. 34 CZK 737 plakalı kamyonet, yönetiminde Ö.A. olduğu halde, Ahmet Sıraç'ın kontrolündeki 31 ACS 759 plakalı otomobile çarptı. Bu çarpma saat 04.30 sıralarında İstanbul istikametinde gerçekleşti.

Çarpmanın etkisiyle kamyonet devrildi ve otomobil bariyere çarpıp yaklaşık 100 metre sürüklendi. Olay sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar yapılarak sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde Ahmet Sıraç'ın arka koltukta bulunan kızı Sudenaz Sıraç'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Aynı kazada Ahmet Sıraç, eşi E. Sıraç ve onların kızı, aynı adı taşıyan E. Sıraç, kazayı yara almadan atlatan kamyonet sürücüsü Ö.A.’nın eşi G.A. ve ismi belirlenemeyen oğlu yaralandı.

Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ahmet Sıraç, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış olmasına rağmen yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza, ailenin Ramazan Bayramı sebebiyle Hatay’a yaptığı ziyaretten dönüş yolunda gerçekleşti. Gerçekleştirilen otopsi işlemlerinin ardından baba ve kızının cenazeleri, defnedilmek üzere yakınları tarafından Hatay’a gönderildi. Diğer yaralıların tedavileri ise devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER