Suriyeli Provokatör Türk Bayrağını Öperek Pişmanlığını İfade Etti!"

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın titiz çalışmaları sonucunda, Suriye'nin El Bab şehrinde Türk bayrağına karşı düzenlenen provokatif eylemlerde rol alan 2007 doğumlu bir şahıs, yakalandı.

Olayın ardından şahıs, Türk bayrağını alenen öperek "Türk ordusu hep yanımızda oldu. Türk halkından ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden özür diliyoruz." şeklinde açıklamada bulundu.

MİT'in operasyonuyla kıskıvrak yakalanan bu Suriyeli provokatör, Türk bayrağının önünde yapılan bir video ile skandal bir itirafta bulundu. "Öncelikle Türk halkından ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden özür diliyoruz. Türk ordusu bizim hep yanımızda oldu. Tekrar Türk hükümetinden özür diliyorum." ifadeleriyle Türk bayrağını öpen şahıs, yaşananların ardından pişmanlığını dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde ve Suriye'nin kuzeyinde gerçekleşen provokatif olaylar, özellikle Suriye'deki Fırat Kalkanı operasyonu ile Türk askerinin kontrolündeki bölgelere de yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Türk bayrağına yapılan saldırılar ve Türkiye'den Suriye'ye gönderilen tırların taşlanması gibi olaylar gündeme gelmişti.

İLGİLİ HABERLER