ŞOK MAĞAZA İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 27 NİSAN

27 Nisan 2024'te Şok Mağazalarında Büyük İndirim Fırsatları! 27 Nisan tarihli Şok Aktüel kataloğu, alışveriş severler için çeşitli indirimli ürünler sunuyor. Tekstil ürünlerinden spor malzemelerine, gündelik kullanım ürünlerinden bahçe mobilyalarına kadar pek çok kategoride cazip fiyatlar öne çıkıyor. İşte detaylar:⤵⤵⤵

27 Nisan 2024'te Şok Mağazalarında Büyük İndirim Fırsatları! 27 Nisan tarihli Şok Aktüel kataloğu, alışveriş severler için çeşitli indirimli ürünler sunuyor. Tekstil ürünlerinden spor malzemelerine, gündelik kullanım ürünlerinden bahçe mobilyalarına kadar pek çok kategoride cazip fiyatlar öne çıkıyor. İşte detaylar:

TEKSTİL VE SPOR ÜRÜNLERİNDE İNDİRİMLER

Bu hafta Şok'ta tekstil ürünlerinde ve spor aksesuarlarında indirim rüzgarları esiyor. Erkek tişörtler ve şortlar, kadın tişört ve şortlar, özellikle modal kumaş kullanılarak üretilmiş ürünler dikkat çekiyor. Örneğin, Slazenger markalı %100 pamuk erkek tişörtleri 199 TL, kadın modal tişörtler ise 229 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Sporcular için pilates/yoga topları ve egzersiz matları gibi ürünler de oldukça uygun fiyatlarla raflarda yerini alıyor.

HAFTA SONU ÖZEL İNDİRİMLERİ

Şok Mağazaları, hafta sonunu daha da özel kılan indirimler sunuyor. 25 TL ve üzeri alışverişlerde ek indirimler uygulanan ürünler arasında ev temizlik ürünleri ve kişisel bakım ürünleri bulunuyor. Özellikle Sofia markalı limon kokulu kağıt havlular, Domestos WC blokları ve Head & Shoulders şampuan çeşitleri büyük indirimlerle dikkat çekiyor.

BAHÇE VE OUTDOOR MOBİLYALARINDA FIRSATLAR

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte bahçe düzenlemeleri için de harika ürünler Şok Aktüel kataloğunda yer alıyor. Mandella Latte oturma grubu ve Rattan oturma grupları gibi ürünler, sınırlı stok adetleriyle ve taksit avantajlarıyla sunuluyor. Ayrıca, metal ve rattan salıncaklar da indirimli fiyatlarla ve 2 yıl garantili olarak alıcılarını bekliyor.

SPORCU EKİPMANLARINDA KAMPANYALI ÜRÜNLER

Spor yapmayı sevenler için Şok, çeşitli spor ekipmanlarında cazip fiyatlar sunuyor. Manyetik dirençli egzersiz kürekleri, dikey bisikletler ve koşu bandı gibi ürünler, stok sınırlı olmak üzere ve özel fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Ayrıca, bu ürünlerin yanı sıra mini eliptik bisikletler ve masajlı koşu bantları gibi evde egzersiz yapmayı kolaylaştıran ürünler de indirim kapsamında.

Şok Aktüel kataloglarındaki tüm indirimli ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için resmi internet sitesi olan sokmarket.com.tr adresini ziyaret edebilir, alışveriş listenizi bu fırsatlarla hazırlayabilirsiniz. Keyifli ve indirimli alışverişler dileriz!"

KAYNAK : https://aktuel-urunler.com/sok-27-nisan-2024-aktuel-urunler-katalogu/

İLGİLİ HABERLER