MasterChef Türkiye 6 Ekim 2024! Veda Eden İsim Belli Oldu

MasterChef Türkiye'de 6 Ekim 2024 eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim belli oldu.

Türkiye'nin sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye, 6 Ekim 2024 Pazar akşamı bir eleme gecesi daha yaşadı.

MasterChef Veda Eden İsim Belli Oldu

Haftalarca süren heyecanın ardından, elenen isimler yarışmadan birer birer ayrılırken, geriye kalan yarışmacılar şeflerin beğenisini kazanmak için kıyasıya mücadele ediyor. Bu hafta eleme potasına giren Semih, Eda, Ayşe, Alper, Nevzat, Muratcan ve Şirin arasından en başarısız olan yarışmacı MasterChef'e veda etmek zorunda kaldı.

Eleme Potasında Zorlu Mücadele

Bu hafta eleme potasına giren isimler oldukça güçlü rakiplerden oluşuyordu. Semih, Eda, Ayşe, Alper, Nevzat, Muratcan ve Şirin şeflerin belirlediği yemekleri en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Yarışmacılar, MasterChef'te bir hafta daha kalabilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Fakat gecenin sonunda başarısız olan bir isim MasterChef hayallerine veda etti.

Potadan Kurtulan İsimler

Gecenin ilk turunda potadan kurtulan yarışmacılar belli oldu. Nevzat, Semih ve Muratcan, şeflerin istediği tabakları başarıyla sunarak bir hafta daha yarışmaya devam etmeye hak kazandı. İlk turu başarıyla atlatan bu üç isim, rahat bir nefes aldı ve eleme stresinden kurtuldu.

Ayşe MasterChef'e Veda Etti

Elemenin son aşamasında ise Ayşe, Şirin, Eda ve Alper karşı karşıya geldi. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda bu dört yarışmacıdan ikisi, Ayşe ve Şirin, son ikiye kaldı. Gecenin sonunda ise en başarısız tabağı çıkaran Ayşe, MasterChef hayallerine veda eden isim oldu. Ayşe, gösterdiği performansa rağmen bu hafta yarışmaya devam edemedi.

İLGİLİ HABERLER