Gözler O Mitingde! Erdoğan Emekliye Seyyanen 5 Bin TL Müjdesi Verecek mi?

Gözler ve kulaklar bugün ki yapılacak mitingde... Emekliye seyyanen 5 bin TL müjdesi geliyor mu? İşte detaylar ⇲

Türkiye'de, yüksek enflasyonun etkisiyle milyonlarca emeklinin maaşlarının değeri giderek eriyor. Bu durum, 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala Ankara'daki siyasi kulislerde dikkat çekici iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

Seçimlerin kaderini belirleyeceği düşünülen emekliler için düzenlenecek olan İstanbul mitingi, siyasi çevrelerde büyük bir önem taşıyor. AK Parti, mitinge katılımın seçimlerle ilgili önemli bir mesaj vereceğine inanırken, CHP ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilere yönelik olası müjdelerinin etkili olabileceğini öngörüyor.

Müjde Gelecek mi?

Kulislere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün katılacağı büyük mitingde emeklilere yönelik olarak 5 bin lira seyyanen artış müjdesi vereceği konuşuluyor.

Seçim Öncesi Emeklilere Promosyon Müjdesi

Daha önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan, maaşlarından memnun olmayan milyonlarca emekliye yönelik bir promosyon müjdesi vermişti. Erdoğan, kamu bankalarının bu yıl için promosyon ödemelerini maaş miktarına göre 8 bin ile 12 bin lira arasında belirlediğini duyurmuş ve diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağını belirtmişti.

İLGİLİ HABERLER