Yaşlılar ve Gençler Müsabakada!

Gölcük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında heyecanlı bir bocce turnuvası gerçekleştirildi. Bu turnuva, gençten yaşlıya tüm katılımcılar için Cumhuriyet'in 100. yılı coşkusunu sporla birleştirerek unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı.

Gölcük Belediyesi’nin yanı sıra Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği etkinlik "Cumhuriyetin 100. Yılında Bocce ile Coşku" temasıyla hayata geçirildi. 17 Ağustos Spor Salonu, bu etkinlik için ev sahipliği yaptı ve ilçedeki birçok okuldan öğrencilerin yanı sıra huzurevi sakinleri ve özel eğitim öğrencileri de turnuvada yer aldı. Dereceye giren katılımcılar, renkli bir törenle ödüllendirildi.

Turnuva sonuçlarına göre; Şehit Kamuran Ablak Ortaokulu birinci, Prof. Dr. İsmail Barış Huzurevi ikinci, Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ise dördüncü oldu. Ödülleri Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafından verilirken, tüm katılımcılar alkışlandı.

Ödül törenine Gölcük’ün önde gelen isimleri, öğrenciler, huzurevi sakinleri ve aileleri katıldı. Törenin ardından, tüm katılımcılar ve izleyiciler Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu bir kez daha yaşamış oldular.

İLGİLİ HABERLER