Körfezli Karateciler İl Şampiyonasında 5 Madalya Sahibi Oldu...

Kocaeli'de karate fırtınası! Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün yıldızları, il şampiyonasında madalyaları süpürdü...

Hasan Gemici Spor Salonu, Ümit, Genç-U21 ve Büyükler Kocaeli Karate İl Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı. Şampiyona, 225 karatecinin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu ve kategoriler arası rekabet gözlerden kaçmadı.

KÖRFEZ GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN BAŞARILI PERFORMANS

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcuları, şampiyonada sergiledikleri üstün performanslarla dikkat çekti. Kulüpten beş sporcu, katıldıkları müsabakalarda madalyaların sahibi oldu ve büyük bir başarıya imza attı.

SPORCULARIN KATEGORİ BAŞARILARI

Körfez Gençlerbirliği adına yarışan Kübranur Hanne Eraslan ve Yadigar Egin, kendi kategorilerinde şampiyon olurken; Öykü Ece Bozukluhan, Ayda Nur Aydın ve Esad Melik Ay ise üçüncülük elde ederek kürsüdeki yerlerini aldı. Her bir sporcu kendi ağırlık kategorisinde rakiplerine üstünlük sağlayarak önemli başarılara imza attı.

TECRÜBE VE RAKİPLİK

Şampiyonaya katılan diğer sporcular da farklı sıralamalarda yer alarak kariyerlerinde önemli deneyimler kazandı. Rakipleriyle yapılan mücadeleler, sporcuların tecrübe kazanmalarını sağlarken, gelecek yarışmalar için de önemli birer adım oldu.

 
 

İLGİLİ HABERLER